Χάρης Βαρθακούρης: «Είσαι φυλακισμένος σε μια εκπομπή σαν το Big Brother»

17:48 - 03/04/2022

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. […] The post Χάρης Βαρθακούρης: «Είσαι φυλακισμένος σε μια εκπομπή σαν το Big Brother» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Χάρης Βαρθακούρης χαρακτήρισε... φυλακή το Big Brother

Διαβάστε το στο

Χάρης Βαρθακούρης: Είσαι φυλακισμένος σε μια εκπομπή σαν το Big Brother

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απόφαση του να ασχοληθεί προσωρινά με την παρουσίαση καθώς και το ιδανικό για εκείνον τηλεοπτικό μέλλον. Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Βαρθακούρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος, έχω ψιλοκαταλήξει ότι στην τηλεόραση θα ήθελα να κάνω αυτό το οποίο αρχικά σνόμπαρα που ήταν η κλεισαδούρα του να είμαι κριτής. Θα μπορούσα να κάνω πράγματα που θα έχουν το στοιχείο της ελευθερίας του λόγου διότι το να μου δώσεις το Big Brother, το οποίο στην τελική δεν μου επιτρέπει να είμαι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χάρης Βαρθακούρης: Είσαι φυλακισμένος σε μια εκπομπή σαν το Big Brother

Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απόφαση του να ασχοληθεί προσωρινά με την παρουσίαση καθώς και το ιδανικό για εκείνον τηλεοπτικό μέλλον. Ο Χάρης Βαρθακούρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος, έχω ψιλοκαταλήξει ότι στην τηλεόραση θα ήθελα να κάνω αυτό το οποίο αρχικά σνόμπαρα που ήταν η κλεισαδούρα του να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χάρης Βαρθακούρης: «Είσαι φυλακισμένος σε μια εκπομπή σαν το Big Brother»

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης στον Alpha

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο