ΒΙΝΤΕΟ - Ρούλα Πισπιρίγκου: Το καυστικό σχόλιο που έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης για την αίτηση διαζυγίου

14:32 - 04/04/2022

ΒΙΝΤΕΟ - Ρούλα Πισπιρίγκου: Το καυστικό σχόλιο που έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης για την αίτηση διαζυγίου 04/04/2022 Την πρόθεσή της να ζητήσει αίτηση διαζυγίου από τον Μάνο Δασκαλάκη γνωστοποίησε λίγες ημέρες μετά τη σύλληψή της η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα που κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας. Η απόφαση αυτή την ώρα που οι αποκαλύψεις και τα ερωτήματα για την πολύκροτη υπόθεση διαδέχονται το ένα το άλλο προκάλεσε αρκετή συζήτηση για τη χρονική στιγμή που λήφθηκε, κατά την οποία η Ρούλα Πισπιρίγκου αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες. Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, άνθρωπος από το περιβά

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Άλλαξε στάση για τον Μάνο Δασκαλάκη – Δεν άφησε αιχμή σε βάρος του

Στην απολογία της στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε και για τη σχέση της με τον εν διαστάσει σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, Μάνο Δασκαλάκη. Η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας είπε στην ανακρίτρια για το κατηγορητήριο ότι «έχω χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα από τη φυλακή». Στις ερωτήσεις που έγιναν στην Ρούλα Πισπιρίγκου για την υπόθεση της Πάτρας από την ανακρίτρια, υπήρξε αναφορά και στον Μάνο Δασκαλάκη, για τον οποίο μέσα από τα κρατητήρια είχε εκφράσει το παράπονό της πως δεν την έχει στηρίξει και ότι ο ίδιος φοβάται μη μπει στη φυλακή με τον πατέρα του. Αυτή τη φορά η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε για τη διαδρομή της σχέσης της με τον Μά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)