Μαντώ Γαστεράτου: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την Πάτρα – «Δεν αντέχω με τα εγκλήματα που έχει κάνει το τέρας»
17:30 - 04/04/2022
Η υπόθεση της Πάτρας έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο με το θέμα να έχει γίνει πρώτη είδηση
To άρθρο Μαντώ Γαστεράτου: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την Πάτρα – «Δεν αντέχω με τα εγκλήματα που έχει κάνει το τέρας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαντώ Γαστεράτου: «Δεν αντέχω με τα εγκλήματα που έχει κάνει το τέρας»- Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την Πάτρα
«Γεια σας αγάπες μου. Ελπίζω να είστε καλά. Είμαι στη δουλειά και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ανθρώπινη στιγμή. Γενικά, όλες αυτές τις μέρες με όλα αυτά τα εγκλήματα που έχει κάνει αυτό το κτήνος, το τέρας από την Πάτρα, αποφεύγω να τα βλέπω γιατί δεν αντέχω. Όποτε έρχομαι στη δουλειά, επειδή έχω πρόσβαση […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Μαντώ Γαστεράτου ξεσπά σε κλάματα: «Δεν αντέχω με τα εγκλήματα που έχει κάνει το τέρας από την Πάτρα»
για την υπόθεση της Πάτρας, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της, μίλησε η Μαντώ Γαστεράτου, ξεσπώντας σε κλάματα. Η παρουσιάστρια η οποία μάλιστα, διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της αναφέρει, ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί συναισθηματικά όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από stories της […]
Διαβάστε το στο dete.grΞέσπασε σε κλάματα η Μαντώ Γαστεράτου: «Δεν αντέχω με τα εγκλήματα που έχει κάνει αυτό το κτήνος, το τέρας από την Πάτρα»
Ξέσπασε σε κλάματα η Μαντώ Γαστεράτου: «Δεν αντέχω με τα εγκλήματα που έχει κάνει αυτό το κτήνος, το τέρας από την Πάτρα» Η Μαντώ Γαστεράτου η οποία διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της ξέσπασε σε κλάματα αφού πλέον δεν μπορεί να διαχειριστεί συναισθηματικά όλα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των τριών […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr