Μπέττυ Βακαλίδου: «Η κακοποίησή μου ξεκίνησε από τα 12 μου, αρνούμαι να τους συγχωρήσω»
02:22 - 05/04/2022
Η Μπέττυ Βακαλίδου ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για την κακοποίηση […]
The post Μπέττυ Βακαλίδου: «Η κακοποίησή μου ξεκίνησε από τα 12 μου, αρνούμαι να τους συγχωρήσω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπέττυ Βακαλίδου: Η ζωή ως τρανς και η κακοποίηση – «Αρνούμαι να συγχωρήσω τους γονείς μου»
Καλεσμένη στο «The 2 Night Show» βρέθηκε η Μπέττυ Βακαλίδου σε μια συνέντευξη για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής της, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από τα παιδικά της χρόνια, μέχρι την αποδοχή ως τρανς και τη ζωή της σήμερα. Η Μπέττυ Βακαλίδου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη ζωή ... Περισσότερα
To άρθρο Μπέττυ Βακαλίδου: Η ζωή ως τρανς και η κακοποίηση – «Αρνούμαι να συγχωρήσω τους γονείς μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μπέττυ Βακαλίδου: «Η κακοποίησή μου ξεκίνησε 12 χρονών... δεν συγχώρεσα την οικογένειά μου»
Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Μπέττυ Βακαλίδου. Η ίδια, με αφοπλιστική ειλικρίνεια ξετυλίγει το «κουβάρι» της...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜπέττυ Βακαλίδου: Η κακοποίηση είχε αρχίσει από τα 12 μου περίπου- Αρνούμαι να συγχωρήσω τους γονείς μου
Για την συμμετοχή της στην παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη, “Κόκκινα Φανάρια”, η Μπέττυ Βακαλίδου ανέφερε: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης χρησιμοποιεί μια μέθοδο, όπου ζητά κατά τη διάρκεια των προβών τα βιογραφικά όλων σαν ήρωες του θεατρικού έργου. Μου ζήτησε το βιογραφικό μου σαν Μαντάμ Παρί, όχι σαν Μπέττυ, όπου εγώ έβαλα δικά μου στοιχεία μέσα. Βγαίνουν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜπέττυ Βακαλίδου για όλα: Η ζωή ως τρανς, η κακοποίηση και η εγκατάλειψη – «Αρνούμαι να συγχωρήσω τους γονείς μου»
Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Μπέττυ Βακαλίδου σε μια συνέντευξη για τις πιο έντονες στιγμές
To άρθρο Μπέττυ Βακαλίδου για όλα: Η ζωή ως τρανς, η κακοποίηση και η εγκατάλειψη – «Αρνούμαι να συγχωρήσω τους γονείς μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜπέττυ Βακαλίδου: «Η κακοποίησή μου ξεκίνησε από τα 12 μου» (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπέττυ Βακαλίδου: «Μου έχει τύχει ως τρανς, παλιά να μην μου νοικιάζουν διαμέρισμα. Το ήθελα πολύ αυτό το διαμέρισμα, ήταν πολύ ωραίο».
Διαβάστε το στο neolaia.grΜπέττυ Βακαλίδου: «Η κακοποίησή μου ξεκίνησε από τα 12 μου, αρνούμαι να τους συγχωρήσω»
"Έκανα μια τελευταία προσπάθεια το 1998. Μίλησα με τη μητέρα μου, αρνήθηκε επίμονα να με δει και μου είπε ότι ο πατέρας μου έχει πεθάνει"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr