Άγριες Μέλισσες - Τετάρτη: Η Ελένη παίρνει την απόφαση να ξεκινήσει πόλεμο με τον Ακύλα και τον Δούκα

21:38 - 05/04/2022

Ο Λάμπρος με τον Ζάχο θα κατέβουν στην Αθήνα με την ελπίδα να συνδέσουν την έκθεση με τον Ξανθό. Η Ελένη είναι σίγουρη για την ενοχή του Δούκα,...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγριες Μέλισσες – spoiler: Η Ελένη ξεκινά ξανά πόλεμο τόσο με τον Ακύλα, όσο και με τον Δούκα

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είδαμε πως: Η Κορίνα κατηγορεί τον Μπάμπη για το σταυρουδάκι, ενώ παλεύει με τα αισθήματά της για εκείνον. Η κατάσταση της υγείας του Μόρτζου είναι άσχημη και ο Νικηφόρος βρίσκεται εγκλωβισμένος. Ο Ζάχος πρέπει να αποφασίσει αν θα δεχτεί ή όχι την παρουσία του δραπέτη Βαρουξή στην ομάδα. Ο Θανάσης κυκλοφορεί με συνοδεία στο χωριό και όλοι προσπαθούν να τον στηρίξουν, ενώ ο Σταμάτης κάνει μια πρόταση στη Βιολέτα. Η Δρόσω φεύγει από το γύρισμα σε δείγμα συμπαράστασης στους τεχνικούς, ενώ η Ουρανία με τον Κυριάκο βάζουν την υπογραφή τέλους στον γάμο τους. Ο Μελέτης ζητά εξηγήσεις απ’ την Πηνελόπη για όσα είπε στην Κορίνα. Η Ζωή δίνει τον φάκ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη ξεκινάει πόλεμο με τον Ακύλα και τον Δούκα – Οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο

Με μεγάλη αγωνία παρακολουθούν οι τηλεθεατές τις συγκλονιστικές εξελίξεις στην σειρά Άγριες Μέλισσες. Το επόμενο επεισόδιο To άρθρο Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη ξεκινάει πόλεμο με τον Ακύλα και τον Δούκα – Οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»