Survivor – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Λύγισε» μιλώντας για τον εθισμό του πατέρα της με τα ναρκωτικά

21:46 - 05/04/2022

Μία συγκινητική εξομολόγηση έκανε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η παίκτρια της κόκκινης To άρθρο Survivor – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Λύγισε» μιλώντας για τον εθισμό του πατέρα της με τα ναρκωτικά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναυσικά: Ο εθισμός του πατέρα της στα ναρκωτικά

Διαβάστε το στο

Survivor: Συγκλονίζει η Ναυσικά: Τα οικονομικά προβλήματα και ο εθισμός του πατέρα της στα ναρκωτικά

Survivor: Μία εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για άγνωστες πτυχές της ζωής της που λίγοι γνωρίζουν. Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Survivor: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εξήγησε πως δεν είναι «άτομο που μεγάλωσε βασιλικά»

Για τη ζωή της μίλησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην κάμερα του Survivor τονίζοντας πως όποιον νομίζει πως έχει μεγαλώσει βασιλικά κάνει λάθος. «Όποιος με γνωρίζει τώρα και δεν ξέρει το παρελθόν νομίζει ότι είμαι ένα άτομο που μεγάλωσα βασιλικά. Δεν είναι έτσι. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα από μια φτωχή οικογένεια. Αλλάζαμε συνέχεια σπίτια λόγω οικονομικών προβλημάτων. Κάποια στιγμή μετακομίσαμε στη Δράμα» εξομολογήθηκε αρχικά η παίκτρια της Κόκκινης Ομάδας. Στην συνέχεια, η Ναυσικά Παναγιωτακοπουλου αναφέρθηκε στον εθισμό του πατέρα της με τα ναρκωτικά, ένα θέμα για το οποίο έχει μιλήσει ανοιχτά κατά το παρελθόν. «Ενώ είχα μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά μου, εκείνος ήταν απών, και λό

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Survivor: «Λύγισε» η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μιλώντας για τον εθισμό του πατέρα της με τα ναρκωτικά

Στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τρίτης, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση on camera. Συγκεκριμένα, η ίδια...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Survivor: Λύγισε η Ναυσικά για τον εθισμό του πατέρα της με τα ναρκωτικά

«Όποιος με γνωρίζει τώρα και δεν ξέρει το παρελθόν μου πιστεύει ότι είμαι ένα άτομα το οποίο μεγάλωσε βασιλικά. Η πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα από μία οικογένεια πολύ φτωχή. Αλλάζαμε συνεχώς σπίτι λόγω οικονομικών προβλημάτων και κάποια στιγμή αναγκαστήκαμε να μετακομίσουμε στη Δράμα, στην πόλη από όπου κατάγεται η μητέρα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Survivor: «Έσπασε» η Ναυσικά για τον εθισμό του πατέρα της με τα ναρκωτικά

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε στο Survivor για τα προβλήματα που έζησε ως παιδί με την απουσία του πατέρα της και […] The post Survivor: «Έσπασε» η Ναυσικά για τον εθισμό του πατέρα της με τα ναρκωτικά appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η εξομολόγηση για τον εθισμό του πατέρα της στα ναρκωτικά

Την καρδιά της «άνοιξε» η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο επεισόδιο της Τρίτης στο Survivor. Η μελαχρινή παίκτρια της κόκκινης ομάδας έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση αναφορικά με τα παιδικά της χρόνια που όπως λέει διόλου εύκολα δεν ήταν. «Όποιος με γνωρίζει τώρα και δεν ξέρει το παρελθόν μου πιστεύει ότι είμαι ένα άτομα το οποίο μεγάλωσε βασιλικά. […] The post Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η εξομολόγηση για τον εθισμό του πατέρα της στα ναρκωτικά appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της