Γιώργος Χρυσοστόμου: «Μου είχαν πει ότι αν δεν ενδώσεις δε θα συνεχίσεις στο θέατρο»
10:46 - 06/04/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια […]
The post Γιώργος Χρυσοστόμου: «Μου είχαν πει ότι αν δεν ενδώσεις δε θα συνεχίσεις στο θέατρο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Χρυσοστόμου: «Μου είχαν πει ότι αν δεν ενδώσεις δε θα συνεχίσεις στο θέατρο»
Συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τον λόγο που έφυγε από τη Ρόδο, τη σεξουαλική παρενόχληση στα 18 και τα «κουσούρια» που του άφησε η νύχτα. «Στην πέμπτη δημοτικού αποφάσισα να φύγω από τη Ρόδο, είδα ότι δε μου ταιριάζει […]
Το άρθρο Γιώργος Χρυσοστόμου: «Μου είχαν πει ότι αν δεν ενδώσεις δε θα συνεχίσεις στο θέατρο» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΓιώργος Χρυσοστόμου: «Μου είχαν πει ότι αν δεν ενδώσεις δε θα συνεχίσεις στο θέατρο»
«Επειδή δούλευα νύχτα, δεν μπορώ να κοιμηθώ, 01.00 η ώρα ξυπνάνε τα πάντα»
Διαβάστε το στο news.grΓιώργος Χρυσοστόμου: «Μου είχαν πει ότι αν δεν ενδώσεις δε θα συνεχίσεις στο θέατρο»
Για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική μίλησε ο Γιώργος Χρυσοστόμου στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψη πως ήταν μία διέξοδος για εκείνον για να ξεφύγει από την καθημερινότητά του. «Στην πέμπτη δημοτικού αποφάσισα να φύγω από τη Ρόδο, είδα ότι δε μου ταιριάζει το πλαίσιο του ξενοδοχοϋπαλλήλου. Είμαι από αγροτική […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιώργος Χρυσοστόμου: «Μου είχαν πει ότι αν δεν ενδώσεις δε θα συνεχίσεις στο θέατρο»
«Δέχθηκα πολύ μικρός σεξουαλική παρενόχληση, έπρεπε να παλέψω με το πρώτο θεριό που ήταν ο φόβος»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr