Πογέτ: «Δεν μπορείς να κάνεις μαγικά από τη μία ημέρα στην άλλη»

18:36 - 06/04/2022

Πογέτ: «Δεν μπορείς να κάνεις μαγικά από τη μία ημέρα στην άλλη» 06/04/2022 Για τις πρώτες του εντυπώσεις ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδας μίλησε ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα «ABC». «Πολύς προγραμματισμός, πολλή ηρεμία, παρά το ότι έχεις δουλειά τους μήνες που δεν παίζεις. Έπειτα, υπάρχουν επτά, οκτώ, εννιά μέρες, μέρες εξαιρετικά έντονες, πραγματικά έντονες που έχουν κι αυτές την ιδιαιτερότητά τους και τις απόλαυσα πολύ. Σκέφτηκα έναν δικό μου τρόπο να δουλεύω. Δεν ξέρω πώς τα πάνε οι άλλοι ομοσπονδιακοί. Πρώτον, θέλω να είμαι εδώ στην Ελλάδα. Δεύτερον, σκεφτείτε ένα καθημερινό πρόγραμμα εργασίας από Δευτέρα έως Π

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γκουστάβο Πογέτ για Εθνική: «Δεν μπορείς να κάνεις μαγικά από τη μια μέρα στην άλλη»

Εθνική ομάδα: Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Για τις πρώτες του εντυπώσεις ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδας μίλησε ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα «ABC». The post Πογέτ: «Δεν μπορείς να κάνεις μαγικά από τη μία ημέρα στην άλλη» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Ο Γκουστάβο Πογέτ έδωσε το σύνθημα προκειμένου η Εθνική ομάδα…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Πογιέτ: «Δεν μπορείς να κάνεις μαγικά από τη μία ημέρα στην άλλη»

Ο Γκουστάβο Πογέτ με συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα ABC αναφέρθηκε στις πρώτες του μέρες στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος και στον στόχο της πρόκρισης στο Euro 2024. Ο Γκουστάβο Πογέτ πήρε την πρώτη γεύση από την ομάδα του, καθώς έκατσε στον πάγκο στα πρώτα του παιχνίδια απέναντι σε Ρουμανία και Μαυροβούνιο, με απολογισμό μία […] The post Πογιέτ: «Δεν μπορείς να κάνεις μαγικά από τη μία ημέρα στην άλλη» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Πογιέτ: «Δεν μπορείς να κάνεις μαγικά από τη μία μέρα στην άλλη»

Ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Εθνική ομάδα και ανέλυσε τον τρόπο που έχει επιλέξει να δουλεύει.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)