Κατερίνα Καινούργιου: «Είδα τον Λιάγκα που έπαιξε τα γενέθλια της Τζωρτζίνας» – Χαμός με το νέο βίντεο

10:58 - 07/04/2022

Στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” προβλήθηκε σήμερα ένα συγκινητικό βίντεο, στο οποίο είδαμε την αδικοχαμένη Ίριδα, που τη βιντεοσκοπεί […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Είδα τον Λιάγκα που έπαιξε τα γενέθλια της Τζωρτζίνας» – Χαμός με το νέο βίντεο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαμός στον «αέρα» της Καινούργιου με Μικρούτσικο και Σούρα: «Είδα τον Λιάγκα που έπαιξε τα γενέθλια της Τζωρτζίνας» (vid)

Η Κατερίνα Καινούργιου αμέσως μετά την προβολή του βίντεο εξέφρασε την άποψή της  σχετικά για το βίντεο με τα γενέθλια της Τζωρτζίνας που έπαιξε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό. Παράλληλα, ο Δημήτρης Σούρας ζήτησε από την Κατερίνα Καινούργιου να μην ξαναπαίξουν τα συγκεκριμένα πλάνα, όσο ο ίδιος βρίσκεται στο πλατό. Και κάπου εκεί μπήκαν στη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Καινούργιου για Λιάγκα: «Είδα που έβγαλε τα γενέθλια της Τζωρτζίνας, δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να το κάνω αυτό»

Το πρωί της Πέμπτης προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ένα συγκινητικό βίντεο, στο οποίο To άρθρο Καινούργιου για Λιάγκα: «Είδα που έβγαλε τα γενέθλια της Τζωρτζίνας, δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να το κάνω αυτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τα "καρφιά" της Κατερίνας Καινούργιου στον Λιάγκα για το βίντεο της Τζωρτζίνας: "Δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω αυτό" [Βίντεο]

Διένεξη μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του Ανδρέα Μικρούτσικου για το τι πρέπει να μεταδίδεται από μία εκπομπή

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Είδα τον Λιάγκα που έπαιξε τα γενέθλια της Τζωρτζίνας» – Χαμός με το νέο βίντεο

Χαμός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα. Αφορμή στάθηκε ένα νέο βίντεο που δείχνει τη μικρή Ίριδα, μια μέρα πριν φύγει από τη ζωή. Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την άποψή της για το βίντεο με τα γενέθλια της Τζωρτζίνας που έπαιξε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό. Παράλληλα, ο […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Κατερίνα Καινούργιου: "Είδα τον Λιάγκα που έπαιξε τα γενέθλια της Τζωρτζίνας"

Χαμός με το νέο βίντεο

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο