Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα: Επέζησα από πτώση ελικοπτέρου. Της οφείλω τη ζωή μου, θα Την ευγνωμονώ για πάντα – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ
14:06 - 07/04/2022
Βασιλική Πλεξίδα: H ευγνωμοσύνη της προς την Παναγία Η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα πριν από 5 χρόνια παραλίγο να χάσει την ζωή της σε αεροπορικό δυστύχημα, εκ θαύματος όμως στέκεται ακόμη ζωντανή και ευγνωμονεί την Παναγία γι’ αυτό. Η ανάρτηση της Βασιλικής Πλεξίδα για το θαύμα και την ευγνωμοσύνη προς την...
The post Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα: Επέζησα από πτώση ελικοπτέρου. Της οφείλω τη ζωή μου, θα Την ευγνωμονώ για πάντα – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα: Επέζησα από πτώση ελικοπτέρου. Της οφείλω τη ζωή μου, θα Την ευγνωμονώ για πάντα
Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα: Επέζησα από πτώση ελικοπτέρου. Της οφείλω τη ζωή μου, θα Την ευγνωμονώ για πάντα Βασιλική Πλεξίδα: H ευγνωμοσύνη της προς την Παναγία Η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα πριν από 5 χρόνια παραλίγο να χάσει την ζωή της σε αεροπορικό δυστύχημα, εκ θαύματος όμως στέκεται ακόμη ζωντανή και ευγνωμονεί την Παναγία γι’ αυτό. Η ανάρτηση της Βασιλικής Πλεξίδα […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr