Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

09:32 - 08/04/2022

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στην Αθήνα για την εορταστική περίοδο του Πάσχα 2022 ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών (ΕΣΑ) Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ανακοίνωσε το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Αθήνας που θα ισχύσει για την εορταστική περίοδο του Πάσχα. Το εορταστικό ωράριο θα ξεκινήσει στις 14 Απριλίου 2022 και […] The post Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εορταστικό ωράριο Πάσχα 2022: Τι ώρα θα ανοίγουν και τι ώρα θα κλείνουν τα μαγαζιά

Εορταστικό ωράριο Πάσχα 2022: Από τις 14 Απριλίου θα ξεκινήσει το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων ενόψει του Πάσχα. Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ανακοίνωσε το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Αθήνας που θα ισχύσει για την εορταστική περίοδο του Πάσχα και με την ανακοίνωσή του «εύχεται στις αγορές όλης της χώρας, χωρίς περιορισμούς […] Το άρθρο Εορταστικό ωράριο Πάσχα 2022: Τι ώρα θα ανοίγουν και τι ώρα θα κλείνουν τα μαγαζιά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Εορταστικό ωράριο Πάσχα 2022: Τι ώρα θα ανοίγουν και τι ώρα θα κλείνουν τα μαγαζιά

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ανακοίνωσε το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Αθήνας που θα ισχύσει για την εορταστική περίοδο του Πάσχα και με την ανακοίνωσή του «εύχεται στις αγορές όλης της χώρας, χωρίς περιορισμούς και δυσάρεστα γεγονότα, να ξαναγυρίσουν τα χαμόγελα σε καταναλωτές και εμπόρους». Αναλυτικά το προτεινόμενο... The post Εορταστικό ωράριο Πάσχα 2022: Τι ώρα θα ανοίγουν και τι ώρα θα κλείνουν τα μαγαζιά first appeared on Εργασιακά Νέα.

Διαβάστε το στο ergasiakanea.eu
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Τα highlights της ΤΡΙΑΡΑΣ (VID)

Κλάμα Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι περίεργοι σε αυτό το γήπεδο – Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ»

Ανάρτηση Original 21 για τον Μιχάλη: «Για σένα αδερφέ μας»

ΑΕΚ1924 TV: Live η συνέντευξη Τύπου του Αλμέιδα μετά τη μεγάλη νίκη (VID)

Σπόραρ: «Η ΑΕΚ κυριάρχησε και πήρε τη νίκη»

Πόνσε: «Είναι μία μεγάλη νίκη. Θέλαμε να δείξουμε τις προθέσεις μας»