Ελένη Μενεγάκη: «Μου ήρθε ένας λογαριασμός της ΔΕΗ που πραγματικά τα έχασα»

14:16 - 08/04/2022

Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής για τα απανωτά σοκ που έχει πάθει τελευταία, κάθε φορά που ανοίγει […] The post Ελένη Μενεγάκη: «Μου ήρθε ένας λογαριασμός της ΔΕΗ που πραγματικά τα έχασα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Ελένη Μενεγάκη τα... έχασε με τον λογαριασμό της ΔΕΗ - Όσα αποκάλυψε

«Σήμερα θέλω να πάρω τηλέφωνο», αποκαλύπτει η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο

Ελένη Μενεγάκη: «Mου ήρθαν με διαφορά δύο ημερών δύο λογαριασμοί ΔΕΗ που πραγματικά τα έχασα» (vid)

«Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί κανείς να το αποφύγει και είναι ένας λογαριασμός που πράγματι όταν αλλάζει έτσι δημιουργεί μεγάλη αστάθεια σε ένα σπίτι, σε μία οικογένεια. Γιατί έχουν κάνει τον προϋπολογισμό τους και ξέρουν, τόσα βγάζουμε τόσα μπορούμε να χαλάσουμε», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη. «Εμένα σκέψου την ταραχή που είχα τον […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελένη Μενεγάκη: «Είχα ταραχή τον προηγούμενο μήνα, μου ήρθε λογαριασμός της ΔΕΗ που τα έχασα»

Στον λογαριασμό της ΔΕΗ αναφέρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 8/4 η Ελένη Μενεγάκη μέσα από τον To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: «Είχα ταραχή τον προηγούμενο μήνα, μου ήρθε λογαριασμός της ΔΕΗ που τα έχασα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ελένη Μενεγάκη: «Μου ήρθε ένας λογαριασμός της ΔΕΗ που πραγματικά τα έχασα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελένη Μενεγάκη: «Εμένα σκέψου την ταραχή που είχα τον προηγούμενο μήνα, μου ήρθε ένας λογαριασμός που πραγματικά τα έχασα».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ελένη Μενεγάκη: «Μου ήρθε ένας λογαριασμός της ΔΕΗ που πραγματικά τα έχασα»

Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής για τα απανωτά σοκ που έχει πάθει τελευταία, κάθε φορά που ανοίγει έναν λογαριασμό ρεύματος. «Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί κανείς να το αποφύγει και είναι ένας λογαριασμός που πράγματι όταν αλλάζει έτσι δημιουργεί μεγάλη αστάθεια σε ένα σπίτι, σε μία οικογένεια. Γιατί έχουν κάνει […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ελένη Μενεγάκη: "Μου ήρθε ένας λογαριασμός της ΔΕΗ που πραγματικά τα έχασα"

Όσα εξομολογήθηκε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ελένη Μενεγάκη: «Μου ήρθε ένας λογαριασμός ΔΕΗ που τα έχασα»

Την Ανθή Βούλγαρη είχε καλεσμένη σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και μίλησαν για τα θέματα της επικαιρότητας, αλλά και όσα απασχολούν τον κόσμο. Ανάμεσα σε αυτά ήταν η ακρίβεια, οι αυξήσεις στις τιμές, αλλά και οι λογαριασμοί της ΔΕΗ. Η Ελένη Μενεγάκη, μάλιστα, μίλησε για τη δική της περίπτωση και τον λογαριασμό της ΔΕΗ που ήρθε […] The post Ελένη Μενεγάκη: «Μου ήρθε ένας λογαριασμός ΔΕΗ που τα έχασα» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο