Γιατρός Τζωρτζίνας: Κατέθεσε για πάνω από 4 ώρες στην ανακρίτρια – «Νιώθω ήρεμος ότι άσκησα την υποχρέωση που έχω»

16:00 - 08/04/2022

Ο εντατικολόγος, Ανδρέας Ηλιάδης, που θεωρείται κομβικός μάρτυρας για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας, καθώς μαζί με την ομάδα του είχαν καταφέρει να κρατήσουν στη ζωή την 9χρονη, κατέθεσε για πάνω από τέσσερις ώρες στην ανακρίτρια. Ο γιατρός στην κατάθεση του, όπως ανέφερε, είπε την «απόλυτη αλήθεια» νιώθοντας πλέον ήρεμος γιατί άσκησε το χρέος του ως γιατρός. «Ζητήθηκε από την κυρία ανακρίτρια αν μπορώ να συμβάλλω και να βοηθήσω σε αυτή την πολύ δύσκολη υπόθεση. Ο θεσμικός μου ρόλος είναι συγκεκριμένος. Είπα με απόλυτη αλήθεια αυτά που έπεσε να πω. Νιώθω ήρεμος και ότι άσκησα αυτήν την υποχρέωση που έχω ως γιατρός. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Θα ξαναπώ αυτό που είπα το

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας