Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη: «Γ…μω τον έρωτα, τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω;»

00:12 - 09/04/2022

Αποκλειστική συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη παραχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης, τη νύχτα της Παρασκευής, στο «Φως στο Τούνελ» του MEGA στην οποία […] The post Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη: «Γ…μω τον έρωτα, τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη: «Γ...ω τον έρωτα, τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω;»

«Παρακαλάω κάθε μέρα να είναι ψέμα όλα αυτά και να γυρίσουν πίσω τα παιδιά μου» είπε ο πατέρας της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας, μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ» - «Για ποιον έρωτα μιλάμε;» συνέχισε - Είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου του είχε παραδεχτεί ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας - «Τα προβλήματα άρχισαν πριν τον χαμό της Ίριδας»

Διαβάστε το στο

Μάνος Δασκαλάκης: Όλα όσα αποκάλυψε στην Αγγελική Νικολούλη - «Έβαλε μπράβο να με χτυπήσει»

Ο Μάνος Δασκαλάκης θέλησε να δώσει απαντήσεις για τα όσα του καταλογίζει η Ρούλα, αλλά και για τις υπόνοιες που…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Φως στο Τούνελ – Μάνος Δασκαλάκης: Γ… τον έρωτα, τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω, για ποιον έρωτα μιλάμε;

Ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα μιλά στην Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ της Παρασκευής (8/4) λίγη ώρα αφότου βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής. Ο Μάνος Δασκαλάκης με ψυχραιμία αναφέρεται στην εν διαστάσει πλέον σύζυγό του, αλλά και στις κατηγορίες εις βάρος της για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους. «Μετά από εννέα χρόνια γάμου, δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή, να βγω έξω από ένα δικαστήριο και να υποστηρίξω ότι μάνα σκότωσε τα παιδιά της, πόσο μάλλον τα δικά μου. Όσο επιπόλαιο κι αν ακούγεται, η εγκυμοσύνη ήταν επιλογή και των δυο μας όταν έγινε. Ποτέ δε μετάνιωσα γι’ αυτή μου την πράξη. Οι δικοί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μάνος Δασκαλάκης στη Νικολούλη: «Γ...ω τον έρωτα, τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω;»

Ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης μίλησε στην εκπομπή του Mega «Φως στο Τούνελ» και στην Αγγελική Νικολούλη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μάνος Δασκαλάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: Γ@@ τον έρωτα, τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω;

Πάτρα 3 παιδιά: Στην Αγγελική Νικολούλη και στο «Φως στο Τούνελ», στο MEGA, μίλησε ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών και –εν διαστάσει- σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μάνος Δασκαλάκης σε Αγγελική Νικολούλη: 'Αν αποδειχτεί κάτι και για τα άλλα δύο παιδιά θα τη σκοτώσω' [Βίντεο]

'Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά, για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της. Θα τη σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή μετά', είπε στην Αγγελική Νικολούλη, ο Μάνος Δασκαλάκης.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μάνος Δασκαλάκης: «Γ@@ώ τον έρωτα, τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω; – Θα τη σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή μετά»

Ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης μίλησε στην εκπομπή του Mega «Φως στο Τούνελ» και στην Αγγελική Νικολούλη. Ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε στην εκπομπή λίγη ώρα αφότου βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής. Ο ίδιος με ψυχραιμία αναφέρεται στην εν διαστάσει πλέον σύζυγό του, αλλά και στις κατηγορίες εις βάρος της για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους. «Μετά από εννέα χρόνια γάμου, δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή, να βγω έξω από ένα δικαστήριο και να υποστηρίξω ότι μάνα σκότωσε τα παιδιά της, πόσο μάλλον τα δικά μου. Όσο επιπόλαιο κι αν […] The post Μάνος Δασκαλάκης: «Γ@@ώ τον έρωτα, τα παιδιά μου μπορούν ν

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη – «Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά, θέλω να μπω στο κελί να την σκοτώσω»

Ο Μάνος Δασκαλάκης θέλησε να δώσει απαντήσεις για τα όσα του καταλογίζει η Ρούλα, αλλά και για τις υπόνοιες που η ίδια άφηνε να εννοηθούν μιλώντας τότε στην Αγγελική Νικολούλη. Εξοργισμένος με την Ρούλα Πισπιρίγκου, εμφανίστηκε ο εν διαστάσει σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος μίλησε για όλα στο «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο