Survivor: Λαβώθηκε η Βρισηίδα με την φυγή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

21:54 - 09/04/2022

Μια ακόμα απώλεια στο Survivor μετράει η μπλε ομάδα καθώς η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν εκείνη που κλήθηκε να αποχωρήσει τελευταία από τον […] The post Survivor: Λαβώθηκε η Βρισηίδα με την φυγή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Ράκος η Βρισηίδα μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης – «Έφυγε το στήριγμά μου»

Πλάνταξε στο κλάμα η παίκτρια των Μπλε για την φίλη της που έφυγε από το παιχνίδι.

Διαβάστε το στο

Survivor: Λαβώθηκε η Βρισηίδα με την φυγή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Μια ακόμα απώλεια στο Survivor μετράει η μπλε ομάδα καθώς η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν εκείνη που κλήθηκε να αποχωρήσει τελευταία από τον Άγιο Δομίνικο. Έτσι, στο επεισόδιο του Σαββάτου στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, κάποιοι μπόρεσαν να διαχειριστούν πιο εύκολα ενώ άλλοι σχεδόν καθόλου αυτή την απουσία. Πιο συγκεκριμένα, βεβαίως, η Βρισηίδα Ανδριώτου έμοιαζε απαρηγόρητη και επέλεξε να εκφράσει λόγια καρδιάς στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης για την πρώην συμπαίκτρια της στο Survivor. «Tο πιο δύσκολο συμβούλιο όλου του Survivor για μένα ήταν αυτό. Γιατί έφυγε η κολλητή μου, έφυγε το στήριγμα μου» σημείωσε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου. «Δεν πίστευα ότι θα φύγει η Ευρυδίκη. Πίστευα ότι θα φύ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο