Ρούλα Πισπιρίγκου: «Παράλογο το κίνητρο ότι σκότωνε τα παιδιά για να έχει κοντά της Μάνο»-Τι λέει ο δικηγόρος της
11:26 - 10/04/2022
Σημειώνεται, πως σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Πέτρος Κουσουλός η Μαλένα «έφυγε» όταν οι γιατροί είπαν ότι πρέπει να μείνει για καιρό στην Αθήνα και ο Μάνος Δασκαλάκης ανακοίνωσε στη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι θα μείνει στην Πάτρα λόγω δουλειάς και εκ των πραγμάτων η 33χρονη μητέρα έπρεπε να μείνει στην Αθήνα με την Μαλένα και […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο», λέει πρώην σύντροφός της
Την χαρακτηρίζει σκληρό και πονηρό άνθρωπο - Τι λέει συγγενικό πρόσωπο του Μάνου Δασκαλάκη
Διαβάστε το στο Ρούλα Πισπιρίγκου: «Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο» δηλώνει πρώην σύντροφός της
Για τη Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε πρώην σύντροφός της στην πρωινή εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και πάλι, ενώ αναφέρθηκε και σε όσα γνώριζε για τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη. «Όταν τα είχα με την Ρούλα και της είπα μετά από ένα μήνα θέλω να χωρίσουμε, γύρισε και μου είπε πως αν γίνει αυτό θα πω στους φίλους σου διάφορα πράγματα που ξέρω για εσένα και μου τα έχεις εμπιστευτεί», ανέφερε αρχικά για τη σχέση του με την 33χρονη και συνέχισε: «Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο. Τον αγαπούσε πάρα πολύ, τον ήθελε δίπλα της. Το πιστεύω ναι. Γιατί από ότι είχα ακούσει, ο Μάνος τους είχε πιάσει με άλλον στο κρεβάτι». Καταλήγοντας, ο πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε κα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΡούλα Πισπιρίγκου: «Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο» λέει πρώην σύντροφος
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σκληρό και πονηρό άνθρωπο χαρακτηρίζει την 33χρονη κατηγορουμένη, μεταξύ άλλων, πρώην σύντροφος της. Πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε αποκλειστικά σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» αποκαλύπτοντας σημαντικά στοιχεία από το κοινό παρελθόν του με την κατηγορουμένη αλλά και κρυφές πτυχές της σχέσης της με τον Μάνο Δασκαλάκη. Αποκαλύπτει πως η Ρούλα […]
Το άρθρο Ρούλα Πισπιρίγκου: «Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο» λέει πρώην σύντροφος εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΡούλα Πισπιρίγκου: «Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο» – Οι αποκαλύψεις του πρώην συντρόφου της
Πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» αποκαλύπτοντας σημαντικά στοιχεία
To άρθρο Ρούλα Πισπιρίγκου: «Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο» – Οι αποκαλύψεις του πρώην συντρόφου της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΡούλα Πισπιρίγκου: “Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο” – Τι λέει πρώην σύντροφός της
Στοιχεία από το παρελθόν του με την Ρούλα Πισπιρίγκου αποκάλυψε ένας πρώην σύντροφος της 33χρονης που έχει κριθεί προφυλακιστέα για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι”, ο πρώην σύντροφος της μάνας των τριών παιδιών κάνει λόγο για μία σκληρή γυναίκα υποστηρίζοντας πως όσο ήταν μαζί της, δεχόταν απειλές ότι αν χωρίσουν θα αποκαλύψει πράγματα που της έχει εκμυστηρευτεί. Αυτό που προκάλεσε αίσθηση είναι το γεγονός ότι ο ίδιος την θεωρεί ικανή να διαπράξει ένα τέτοιο έγκλημα. «Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο. Τον αγάπαγε πάρα πολύ, τον ήθελε δίπλα της» ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως […]
The post Ρούλα Πισπιρίγκου: “Τ
Διαβάστε το στο lamianow.gr