#Πέτρος Κουσουλός

Πέτρος Κουσουλός: Το διαζύγιο, η πατρότητα και η νέα σύντροφος

Newsit
«Την ημέρα που γεννήθηκε η μικρή μου κόρη θα βαφτίζονταν οι άλλες δύο», είπε, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Κουσουλός. Ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» που προβάλλεται από την ΕΡΤ. Μιλώντας στους «Μπαμπά-δες» της  ΕΡΤ, ο Πέτρος Κουσουλός αναφέρθηκε στην περίοδο του διαζυγίου, στη νέα του σύντροφο, αλλά και στην πατρότητα. «Έχω πάρει ... Περισσότερα To άρθρο Πέτρος Κουσουλός: Το διαζύγιο, η πατρότητα και η νέα σύντροφος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:00 07/04/2024

Ανοιχτές Υποθέσεις – OPEN: Η κριτική του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

youfly.com
Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης γράφει κριτική για την εκπομπή με τίτλο «Ανοιχτές Υποθέσεις » που παρουσιάζει ο Πέτρος Κουσουλός στο OPEN. Διαβάστε περισσότερα. The post Ανοιχτές Υποθέσεις – OPEN: Η κριτική του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη appeared first on Youfly.
20:58 28/03/2024

Πέτρος Κουσουλός: Αποκαλύπτει γιατί «χάλασε» η συμφωνία του με το Star

zappit.gr
Καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι» της Κυριακής (24/3) βρέθηκε ο Πέτρος Κουσουλός. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου με […] The post Πέτρος Κουσουλός: Αποκαλύπτει γιατί «χάλασε» η συμφωνία του με το Star appeared first on Zappit.
15:00 24/03/2024

Πέτρος Κουσουλός για Αλέξη Κούγια: «Να πάει στην Νικολούλη να ψάξει σε ποιο κανάλι κάνω εκπομπή»

thecaller.gr
Απάντηση στον Αλέξη Κούγια έδωσε ο Πέτρος Κουσουλός που είπε στην Κατερίνα Καινούργιου αναφορικά με τη νέα εκπομπή του δεύτερου πως «Αγνοώ σε ποιο κανάλι κάνει εκπομπή – Τα τελευταία χρόνια χωρίς ήταν χωρίς δουλειά».Απάντηση στον Αλέξη Κούγια έδωσε ο Πέτρος Κουσουλός που είπε στην Κατερίνα Καινούργιου αναφορικά με τη νέα εκπομπή του δεύτερου πως «Αγνοώ σε ποιο κανάλι κάνει εκπομπή – Τα τελευταία χρόνια χωρίς ήταν χωρίς δουλειά».Ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα ρωτήθηκε για την τηλεοπτική επιστροφή του Πέτρου Κουσουλού με τη νέα […]
14:00 22/03/2024

Πέτρος Κουσουλός: "Στη λήξη της συνεργασίας μου με την Ζήνα Κουτσελίνη υπήρχε πικρία"

thetoc.gr
Ο Πέτρος Κουσουλός για την πικρία της Ζήνας Κουτσελίνη για την αποχώρησή του και τον λόγο που δεν θα συνεργαστεί ξανά με την Ναταλία Γερμανού
21:09 17/03/2024

Πέτρος Κουσουλός κατά Αλέξη Κούγια: «Συμπεριφέρεται σαν χούλιγκαν»

zappit.gr
Ο Πέτρος Κουσουλός απάντησε στον Αλέξη Κούγια για όσα είπε για τον ίδιο κατά την τρίτη ημέρα αγόρευσής του στην […] The post Πέτρος Κουσουλός κατά Αλέξη Κούγια: «Συμπεριφέρεται σαν χούλιγκαν» appeared first on Zappit.
18:00 01/03/2024

Πέτρος Κουσουλός: Ετοιμάζεται να παντρευτεί και να βαφτίσει την κόρη του – «Πρέπει να βιαστούμε»

tlife.gr
Ο Πέτρος Κουσουλός παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου. Ο To άρθρο Πέτρος Κουσουλός: Ετοιμάζεται να παντρευτεί και να βαφτίσει την κόρη του – «Πρέπει να βιαστούμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 23/02/2024

Πέτρος Κουσουλός: Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάζει στο OPEN

sportime.gr
Η εκπομπή που θα παρουσιάζει στο Open, ο Πέτρος Κουσουλός. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
11:46 22/12/2023

Πέτρος Κουσουλός – «Καταπέλτης» για το επεισόδιο στα δικαστήρια: «Δέχθηκα μια αήθη, πρωτοφανή, καταδικαστέα επίθεση»

zappit.gr
Στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» βγήκε ο Πέτρος Κουσουλός, το μεσημέρι του Σαββάτου, προκειμένου να επικοινωνήσει στη Ναταλία Γερμανού όλα […] The post Πέτρος Κουσουλός – «Καταπέλτης» για το επεισόδιο στα δικαστήρια: «Δέχθηκα μια αήθη, πρωτοφανή, καταδικαστέα επίθεση» appeared first on Zappit.
17:00 11/11/2023

Πέτρος Κουσουλός για συγγενείς Πισπιρίγκου: «Αν δεν υπήρχαν οι κάμερες θα με χτυπούσαν»

paraskhnio.gr
Για το επεισόδιο με τους συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου και την προσαγωγή του στο ΑΤ Αμπελοκήπων μίλησε ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας "Μπαμ" Πέτρος Κουσουλός, δίνοντας την δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στα δικαστήρια αλλά και εκτιμώντας πως αν δεν υπήρχαν οι κάμερες μπροστά, ίσως είχαν αποπειραθεί να τον χτυπήσουν κιόλας. «Όπως ορίζει ο Το άρθρο Πέτρος Κουσουλός για συγγενείς Πισπιρίγκου: «Αν δεν υπήρχαν οι κάμερες θα με χτυπούσαν» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
00:28 11/11/2023

Πέτρος Κουσουλός: Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την προσαγωγή του δημοσιογράφου

zappit.gr
Την ένταση που σημειώθηκε στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο την ώρα που ο Πέτρος Κουσουλός έδινε συνέντευξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1, […] The post Πέτρος Κουσουλός: Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την προσαγωγή του δημοσιογράφου appeared first on Zappit.
21:00 10/11/2023

ΒΙΝΤΕΟ - Γιώργος Λιάγκας και Κατερίνα Καινούργιου σε πρωτοφανές επεισόδιο στον αέρα: «Ξεφτιλίκι! Κατιναριό!»

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Γιώργος Λιάγκας και Κατερίνα Καινούργιου σε πρωτοφανές επεισόδιο στον αέρα: «Ξεφτιλίκι! Κατιναριό!» 10/11/2023 Αδιανόητο επεισόδιο στον αέρα των πρωινών εκπομπών την Παρασκευή. Γιώργος Λιάγκας και Κατερίνα Καινούργιου αντάλλαξαν πρωτοφανείς εκφράσεις με αφορμή ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβαινε εκείνη την ώρα στον αέρα. Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια δηλώσεων που έκανε ο Πέτρος Κουσουλός στο «Πρωινό» για την δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, εμφανίστηκαν οι συγγενείς της και του επιτέθηκαν λεκτικά και με έντονες χειρονομίες. Λίγα λεπτά αργότερα, συνδέθηκε απευθείας και η  «Super Κατερίνα», με την δημοσιογράφο της εκπομπής, Ελισάβετ Οικονόμου
14:46 10/11/2023

Πρωτοφανές επεισόδιο on air και απίστευτο ξέσπασμα από τον Γιώργο Λιάγκα – «Δεν τη θέλω αυτή τη τηλεόραση, κόντρες, έριδες και κατιναριό»

Newsbeast.gr
Ένα πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στον αέρα των πρωινών εκπομπών. Με αφορμή ένα αδιανόητο περιστατικό που συνέβαινε εκείνη την ώρα on air, το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα και η «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου… συναντήθηκαν τηλεοπτικά. Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια δηλώσεων που έκανε ο Πέτρος Κουσουλός στο «Πρωινό» για την δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, εμφανίστηκαν οι συγγενείς της και του επιτέθηκαν λεκτικά και με έντονες χειρονομίες. Λίγα λεπτά αργότερα, συνδέθηκε ζωντανά και η «Super Κατερίνα», με την δημοσιογράφο της εκπομπής, Ελισάβετ Οικονόμου να προσπαθεί να βάλει το κινητό της στο αφτί του Πέτρου Κουσουλού. Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα και διέκοψε τη
13:00 10/11/2023

Πέτρος Κουσουλός: «Μέσα στον Νοέμβριο θα πέσουν οι υπογραφές για τη νέα μου εκπομπή»

okmag.gr
Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στο νέο του τηλεοπτικό βήμα. Ο δημοσιογράφος μπορεί να μην έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά ανέφερε ότι: «Ετοιμάζουμε κάτι τηλεοπτικό, βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις, έχουμε συμφωνήσει όσον αφορά το κόνσεπτ και έχουν μείνει κάποια διαδικαστικά που έχουν μείνει αλλά θα λυθούν. Είναι μια […] The post Πέτρος Κουσουλός: «Μέσα στον Νοέμβριο θα πέσουν οι υπογραφές για τη νέα μου εκπομπή» appeared first on OK! Magazine.
15:58 22/10/2023

Πέτρος Κουσουλός: «Ετοιμάζω εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή»

eleftherostypos.gr
Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια. Ο δημοσιογράφος στην αρχή μίλησε για το καινούργιο επαγγελματικό βήμα που ετοιμάζει: «Υπάρχουν συζητήσεις σε ότι αφορά μία εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή κι εκτιμώ ότι πολύ σύντομα θα έχουμε νέα». Για την αποχώρησή του από την εκπομπή της […] Το άρθρο Πέτρος Κουσουλός: «Ετοιμάζω εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
21:00 23/09/2023

Πέτρος Κουσουλός: Άφησε το κούρεμα στη μέση και πήγε να πάρει καφέ (βίντεο)

happytv.gr
Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής διανύει ο Πέτρος Κουσουλός, αφού όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο Okmag.gr, ο δημοσιογράφος θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας. Ο Πέτρος Κουσουλός, έναν χρόνο μετά το διαζύγιό του από την Όλγα Ζαριφοπούλου με την οποία έχουν δύο παιδιά, πρόκειται να γίνει για τρίτη φορά πατέρας, αφού η […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Πέτρος Κουσουλός: Άφησε το κούρεμα στη μέση και πήγε να πάρει καφέ (βίντεο)
18:37 29/08/2023

Τέλος ο Πέτρος Κουσουλός από την εκπομπή “Αλήθειες με Ζήνα”

eretikos.gr
 Ο Πέτρος Κουσουλός δεν θα είναι μαζί μας γιατί το επέλεξε ο ίδιος θέλοντας να συνεχίσει σε άλλους δρόμους, έγραψε η Ζήνα Κουτσελίνη.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
19:58 17/08/2023

Πέτρος Κουσουλός: Αποχωρεί από την εκπομπή της Κουτσελίνη στο STAR

youfly.com
Ο Πέτρος Κουσουλός αποφάσισε να μην συνεχίσει τη συνεργασία του τόσο με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη όσο και με το Star. The post Πέτρος Κουσουλός: Αποχωρεί από την εκπομπή της Κουτσελίνη στο STAR appeared first on Youfly.
14:58 22/07/2023

Μεγάλος καυγάς στον «αέρα» ανάμεσα σε Κουσουλό και Μαρέδη – «Μας τα έκανες τσουρέκια, γλειφτράκι»

thecaller.gr
Τεράστια ένταση δημιουργήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ανάμεσα στους δημοσιογράφους Πέτρο Κουσουλό και Δημήτρη Μαρέδη. Τεράστια ένταση δημιουργήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ανάμεσα στους δημοσιογράφους Πέτρο Κουσουλό και Δημήτρη Μαρέδη. Όλα συνέβησαν γύρω από το θέμα της υπόθεσης του πατέρα Αντώνιου και της Κιβωτού του Κόσμου. Από την αρχή, ο Πέτρος Κουσουλός εκνευρίστηκε αναφορικά με τα όσα υποστήριζαν για τον πατέρα Αντώνιο τόσο ο συνάδελφός του, Δημήτρης Μαρέδης, […]
20:00 03/07/2023

Εκτός εαυτού ο Πέτρος Κουσουλός: Αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

okmag.gr
Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ήταν η υπόθεση της «Κιβωτού του κόσμου» και όλες οι εξελίξεις με τον πατέρα Αντώνιο. Οι τόνοι δεν άργησαν να ανέβουν με τον Πέτρο Κουσουλό να αποχωρεί από το πλατό της εκπομπής. Ο συνάδερφος του δημοσιογράφου, Δημήτρης Μαρέδης, φαινόταν […] The post Εκτός εαυτού ο Πέτρος Κουσουλός: Αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» appeared first on OK! Magazine.
17:58 03/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load