Ναταλία Γερμανού για Μάρκο Σεφερλή: «Η φράση αυτή ήταν απαράδεκτη»
14:28 - 10/04/2022
Μέσα από την εκπομπή της Καλύτερα Δε Γίνεται η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε για τις αντιδράσεις που υπήρξαν με το Super […]
The post Ναταλία Γερμανού για Μάρκο Σεφερλή: «Η φράση αυτή ήταν απαράδεκτη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναταλία Γερμανού για Μάρκο Σεφερλή: «Η ατάκα ήταν απαράδεκτη – Δεν θα έπρεπε να υπάρχει»
«Ήλπιζα κι ευχόμουν ότι θα την είχε δει στο κείμενό του και θα είχε πει όχι μάγκες, αυτό δεν μπαίνει», σχολίασε η παρουσιάστρια.
Διαβάστε το στο Ναταλία Γερμανού για Μάρκο Σεφερλή: “Δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτή η ατάκα- Ήταν απαράδεκτη”
“Επειδή είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος πίστευα, ήλπιζα κι ευχόμουν ότι θα την είχε δει στο κείμενό του και θα είχε πει όχι μάγκες, αυτό δεν μπαίνει” δήλωσε η Ναταλία Γερμανού. «Θα σας πω την άποψή μου. Τον Μάρκο τον γνωρίζω χρόνια, τον έχω φιλοξενήσει σε εκπομπές μου. Πιστεύω ότι είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός κι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝαταλία Γερμανού για Μάρκο Σεφερλή: «Η φράση αυτή ήταν απαράδεκτη»
«Επειδή είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος πίστευα, ήλπιζα κι ευχόμουν ότι θα την είχε δει στο κείμενό του και θα είχε πει όχι μάγκες, αυτό δεν μπαίνει»
Διαβάστε το στο news.grΝαταλία Γερμανού για Μάρκο Σεφερλή: «Καλό θα ήταν να υπάρχει λίγο φιλτράρισμα ειδικά τέτοιες εποχές»
Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της στη φράση που ακούστηκε στη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή «Super Mammy» και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.
Διαβάστε το στο neolaia.grΓερμανού για Σεφερλή: "Η φράση αυτή ήταν απαράδεκτη"
"Επειδή είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος πίστευα, ήλπιζα κι ευχόμουν ότι θα την είχε δει στο κείμενό του και θα είχε πει όχι μάγκες, αυτό δεν μπαίνει"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr