Όταν ο Εμμανουήλ Καραλής έσπασε το κοντάρι του στην προπόνηση

16:24 - 10/04/2022

Ένα περιστατικό από το 2019 θυμίθηκε ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής στο άλμα επί κοντώ ξοδεύει αρκετές ώρες στην προπόνηση, κι όπως είναι λογικό, τα ατυχήματα είναι στο πρόγραμμα. Ένα απ’ αυτά αποτυπώνεται σε βίντεο που ανέβασε στο Twitter, όταν το κοντάρι του έσπασε την ώρα ενός άλματος. «Είμαι καλά», έγραψε στην ανάρτησή το ο Μανόλο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εμμανουήλ Καραλής: Στα δύο κόπηκε το κοντάρι του κατά τη διάρκεια προπόνησης- Τι “ανέβασε” στο Twitter (VID)

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στα social media, φαίνεται να του σπάει το κοντάρι την ώρα που επιχειρεί να «απογειωθεί» στη διάρκεια προπόνησης, με συνέπεια να «σκάσει» στο στρώμα. «Είμαι καλά» έγραψε δίπλα στο βίντεο, με εμφανή χιουμοριστική διάθεση. I’m fine 🤣 pic.twitter.com/Z8NWC7LLJt — Emmanuel Karalis (@FlyManoloFly) April 9, 2022 Σύμφωνα με το gazzetta.gr, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σοκ για τον Εμμανουήλ Καραλή την ωρα της προπόνησης: Σπάει το κοντάρι την στιγμή που ειναι στον αέρα

Το βιντεο ανέβασε ο Εμμανουήλ Καραλής, στο διαδίκτυο και σε αυτο φαίνεται να επιχειρεί άλμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης ωστόσο το κοντάρι του σπάει στα δύο και ο ίδιος πέφτει ευτυχώς στο στρώμα. «Είμαι καλά» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, θέλοντας να δείξει με τον δικό του τρόπο πως αντιμετώπισε με χιούμορ το τρομακτικό […] Σοκ για τον Εμμανουήλ Καραλή την ωρα της προπόνησης: Σπάει το κοντάρι την στιγμή που ειναι στον αέρα - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας