Τζέφρι Πάιατ: “Θα μου λείψει το ελληνικό καλοκαίρι”- Ο αποχαιρετισμός του στην Ελλάδα με ένα νοσταλγικό tweet
17:46 - 10/04/2022
Στις αρχές του επόμενου μήνα, ο Τζέφρι Πάιατ θα ολοκληρώσει τη θητεία του ως Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, παραδίδοντας τη σκυτάλη στον Ελληνοαμερικανό Τζορτζ Τσούνη. Μάλιστα ο Αμερικανός πρέσβης το μεσημέρι της Κυριακής ανάρτησε στα social media μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ένα εκκλησάκι σε κάποιο ελληνικό νησί και απ’ εξω από αυτό το […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζέφρι Πάιατ: Θα μου λείψει το ελληνικό καλοκαίρι
Όπως τόνισε ο Τζ. Πάιατ ήταν προνόμιο για εκείνον να υπηρετήσει ως πρέσβης «σε αυτή την αξιοσημείωτη γωνιά του κόσμου»
Διαβάστε το στο tanea.grΤζέφρι Πάιατ: Θα μου λείψει το ελληνικό καλοκαίρι
Στις αρχές του επόμενου μήνα, ο Τζέφρι Πάιατ θα ολοκληρώσει τη θητεία του ως Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, παραδίδοντας τη σκυτάλη στον Ελληνοαμερικανό Τζορτζ Τσούνη. Μάλιστα ο Αμερικανός πρέσβης το μεσημέρι της Κυριακής ανάρτησε στα social media μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ένα εκκλησάκι σε κάποιο ελληνικό νησί και απ’ εξω από αυτό το […]
Το άρθρο Τζέφρι Πάιατ: Θα μου λείψει το ελληνικό καλοκαίρι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr