Έχω να λουστώ 6 χρόνια: Του έπεφταν τα μαλλιά, βρήκε το κόλπο που τον έσωσε και πλέον δεν χάνει τρίχα – ΒΙΝΤΕΟ

21:14 - 10/04/2022

Η τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες και προσπαθούν να βρουν λύσεις για να μην χάνουν τα μαλλιά τους. Έτσι και ένας άντρας, όταν άρχισε να χάνει τρίχες, αποφάσισε να μην ξανά λούσει τα μαλλιά του και να μην χρησιμοποιήσει ξανά προϊόντα για... The post Έχω να λουστώ 6 χρόνια: Του έπεφταν τα μαλλιά, βρήκε το κόλπο που τον έσωσε και πλέον δεν χάνει τρίχα – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Έχω να λουστώ 6 χρόνια»: Του έπεφταν τα μαλλιά, βρήκε το κόλπο που τον έσωσε και πλέον δεν χάνει τρίχα

«Έχω να λουστώ 6 χρόνια»: Του έπεφταν τα μαλλιά, βρήκε το κόλπο που τον έσωσε και πλέον δεν χάνει τρίχα Η τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες και προσπαθούν να βρουν λύσεις για να μην χάνουντα μαλλιά τους. Έτσι και ένας άντρας, όταν άρχισε ναα χάνει τρίχες, αποφάσισε να μην ξανά λούσει […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ newsitamea.gr

Μην με θυμάσαι όταν δεν έχεις άλλον… Να με σκέφτεσαι όταν τους έχεις όλους

Χαμός σε τσιγγάνικο γάμο στην Ελλάδα – Πεθερά «λούζει» την νύφη με χιλιάδες ευpώ ενώ χορεύει

Για να μην πετάς τα λεφτά σου… : Έτσι θα διαβάζεις τα ταμπελάκια Zara – Το κόλπο στο Tik Tok για να ξεχωρίσεις την ποιότητα

Το άγνωστο φυτό που “χτυπάει” όγκους, διαβήτη και πίεση – Οι γιατροί το μελετούν σοβαρά

Ο ώμος σου “πετάχτηκε” από τη θέση; ΜΗΝ τον βάλεις μόνος σου – Δες τι πρέπει να κάνεις

Έρχονται νέες αλλαγές στις “χρυσές αποδείξεις” – Δες πώς μπορείς να εξοικονομήσεις έως 2.200 € φόρο