Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Με τη γυναίκα μου κάναμε σύμφωνο συμβίωσης ενώ είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

01:44 - 13/04/2022

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος ήταν καλεσμένος στο The 2night Show και μίλησε για την οικογένειά του και την απόφαση να κάνουν […] The post Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Με τη γυναίκα μου κάναμε σύμφωνο συμβίωσης ενώ είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Με τη γυναίκα μου κάναμε σύμφωνο συμβίωσης ενώ είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του Βλάση Καραπάνου στον Σασμό – Τι είπε για την κόρη του Joanne που κέρδισε το «The Voice»

Διαβάστε το στο

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: O ρόλος στον «Σασμό» που δεν ήθελε και το σύμφωνο συμβίωσης λόγω κορονοϊού

Ο ηθοποιός Λάζαρος Γεωργακόπουλος μίλησε στον ΑΝΤ1 για την σειρά «Σασμός» και την οικογένειά τουΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Με τη γυναίκα μου κάναμε σύμφωνο συμβίωσης ενώ είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τρίτης (12/4) τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο, που καθηλώνει το κοινό στον ρόλο του ισοβίτη Καραπάνου στη σειρά «Σασμός». Ο αγαπημένος ηθοποιός, που αφιέρωσε τη ζωή του στο θέατρο, μίλησε για τις δυνατές στιγμές της πορείας του. «Πάντοτε η προτεραιότητά μου ήταν το θέατρο γι’ αυτό έγινα ηθοποιός» είπε για τις μετρημένες τηλεοπτικές του εμφανίσεις και συμπλήρωσε: «Όταν μου πρότειναν να πάω στον Σασμό για τον ρόλο του ισοβίτη, αισθανόμουν ότι δεν μου ταίριαζε φυσιογνωμικά αυτός ο ρόλος. Δεν το είχα ξανακάνει ποτέ αυτό. Οι περισσότεροι ρόλοι μου ήταν άνθρωποι που ήταν στα άκρα. Όταν διάβασα τον ρόλο μου είπα ας το τολμήσουμε και επειδή ήτ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Με τη γυναίκα μου κάναμε σύμφωνο συμβίωσης λόγω Covid – Είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Όσα αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός στο «The 2night Show».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: "Με τη γυναίκα μου κάναμε σύμφωνο συμβίωσης ενώ είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια"

"Με την Ιωάννα λέμε τα πάντα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο