Παντελής Τουτουντζής: «Με τον σύντροφό μου απευθυνθήκαμε σε παρένθετη μητέρα και κάναμε τα παιδιά μας»
02:02 - 13/04/2022
Ο γνωστός make up artist Παντελής Τουτουντζής ήταν καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για […]
The post Παντελής Τουτουντζής: «Με τον σύντροφό μου απευθυνθήκαμε σε παρένθετη μητέρα και κάναμε τα παιδιά μας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παντελής Τουτουντζής: «Με τον σύντροφό μου απευθυνθήκαμε σε παρένθετη μητέρα και κάναμε τα παιδιά μας»
«Ερωτεύομαι έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο κι είμαστε 16 χρόνια μαζί από παιδιά. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι ονειρευτήκαμε από την αρχή τη ζωή μας», είπε ο make up artist
Διαβάστε το στο Παντελής Τουτουντζής: Με τον σύντροφό μου απευθυνθήκαμε σε παρένθετη μητέρα και κάναμε τα παιδιά μας»
«Το ταξίδι αυτό της ζωής, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου στερήσει να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου» είπε ο Παντελής Τουτουντζής.
Διαβάστε το στο Παντελής Τουτουντζής: Με τον σύντροφό μου αποκτήσαμε παιδιά με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας
Ο Παντελής Τουτουντζής ήταν καλεσμένος στο The 2night Show και μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε ως ομοφυλόφιλος, αλλά και την απόφαση που πήραν μαζί με το σύντροφό του να αποκτήσουν παιδιά. «Το ταξίδι αυτό της ζωής, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου στερήσει να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου» είπε – μεταξύ άλλων ... Περισσότερα
To άρθρο Παντελής Τουτουντζής: Με τον σύντροφό μου αποκτήσαμε παιδιά με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Παντελής Τουτουντζής: «Με τον σύντροφό μου απευθυνθήκαμε σε παρένθετη μητέρα και κάναμε τα παιδιά μας»
Καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου...
Διαβάστε το στο ZouglaΠαντελής Τουτουντζής: «Με τον σύντροφό μου απευθυνθήκαμε σε παρένθετη μητέρα και κάναμε τα παιδιά μας»
Ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε για τα πρώτα «σκιρτήματα» που ένιωσε για το ίδιο φύλο,
Διαβάστε το στο Παντελής Τουτουντζής: Με τον σύντροφό μου απευθυνθήκαμε σε παρένθετη μητέρα και κάναμε τα παιδιά μας
Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» της τρίτης (12/4) ήταν ο Παντελής Τουτουντζής. Ο ταλαντούχος make-up artist άνοιξε την καρδιά του και μοιράστηκε άγνωστες πτυχές της ζωής του. Μεταξύ άλλων, περιέγραψε τα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη, τα πρώτα «σκιρτήματα» που ένιωσε για το ίδιο φύλο, τη συμπαράσταση του αδελφού του και την αγάπη που πήρε από την οικογένειά του. «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι η εγκατάλειψη. Μεγάλωσα με τον παππού και τη γιαγιά. Σκέψου να είσαι ένα γκέι παιδί σε πολύ μικρή ηλικία στο Ηράκλειο της Κρήτης του 80 που έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις αυτό που είσαι. Έρχεται μια κοινωνία και σου λέει να κλείσει τα πατζούρια σου, γίνεται σάκος του μποξ για
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠαντελής Τουτουντζής: «Με τον σύντροφό μου απευθυνθήκαμε σε παρένθετη μητέρα και κάναμε τα παιδιά μας»
Καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης ο διάσημος make up artist Παντελής Τουτουντζής καιι μίλησε για...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠαντελής Τουτουντζής: «Με τον σύντροφό μου απευθυνθήκαμε σε παρένθετη μητέρα και κάναμε τα 2 παιδιά μας» (vid)
«Ερωτεύομαι έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο κι είμαστε 16 χρόνια μαζί από παιδιά. Γιατρός εκείνος κι εγώ καλλιτέχνης. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι ονειρευτήκαμε από την αρχή τη ζωή μας. Από παιδί έλεγα τι έχω ανάγκη κι ήταν η οικογένειά μου, ο πυρήνας μου. Το ταξίδι αυτό της ζωής, που κανείς δεν έχει το […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠαντελής Τουτουντζής: «Με τον σύντροφό μου απευθυνθήκαμε σε παρένθετη μητέρα και κάναμε τα παιδιά μας»
O Παντελής Τουτουντζής μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς του. Ο ταλαντούχος make-up artist ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και περιέγραψε τα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη, τα πρώτα «σκιρτήματα» που ένιωσε για το ίδιο φύλο, τη συμπαράσταση του αδελφού του και την αγάπη που πήρε από την οικογένειά του. «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι η εγκατάλειψη. Μεγάλωσα με τον παππού και τη γιαγιά. Σκέψου να είσαι ένα γκέι παιδί σε πολύ μικρή ηλικία στο Ηράκλειο της Κρήτης του 80 που έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις αυτό που είσαι. Έρχεται μια κοινωνία […]
The post Παντελής Τουτουντζής: «Με τον σύντροφό μου απευθυνθήκαμε σε
Διαβάστε το στο lamianow.grΠαντελής Τουτουντζής: “Με τον σύντροφό μου αποκτήσαμε 2 παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας”
Παντελής Τουτουντζής: "Εγώ έχω δυο μπαμπάδες" λέει ο γιος μας στα πάρτι. Θα παλέψουμε με εξωγενείς παράγοντες, είμαστε έτοιμοι."
Διαβάστε το στο neolaia.grΠαντελής Τουτουντζής: "Με τον σύντροφό μου απευθυνθήκαμε σε παρένθετη μητέρα και κάναμε τα παιδιά μας"
"Το ταξίδι αυτό της ζωής, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου στερήσει να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΠαντελής Τουτουντζής: «Με τον σύντροφό μου απευθυνθήκαμε σε παρένθετη μητέρα και κάναμε τα παιδιά μας»
Παντελής Τουτουντζής: «Με τον σύντροφό μου απευθυνθήκαμε σε παρένθετη μητέρα και κάναμε τα παιδιά μας» «Ερωτεύομαι έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο κι είμαστε 16 χρόνια μαζί από παιδιά. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι ονειρευτήκαμε από την αρχή τη ζωή μας», είπε ο make up artist Ο Παντελής Τουτουντζής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr