Νέα «βαρβάτη» αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ! (ΦΩΤΟ)

13:58 - 13/04/2022

Νέα «βαρβάτη» αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ! (ΦΩΤΟ) 13/04/2022 Μετά τους Δημήτρη Πρίφτη, Δημήτρη Διαμαντίδη, Τάκη Τριαντόπουλο και Νίκο Παππά, «έσκασε» κι άλλη «βαρβάτη» αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ! Ο λόγος για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ο οποίος με δήλωσή του ανακοίνωσε το τέλος του από τους πράσινους. Στον εμβληματικό αρχηγό του τριφυλλιού προτάθηκε να παραμείνει στην ομάδα από τη θέση του γενικού αρχηγού, αλλά δεν έγινε δεκτό από την πλευρά του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει. Η δήλωσή του: «Μόνο περηφάνια τιμή και αγάπη για την ομάδα. Οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι καθαρά προσωπικοί. Φραγκίσκος Αλβέρτης, Παναθηναϊκός».

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέλος ο Αλβέρτης από τον Παναθηναϊκό

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ αποτελεί κι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. The post Τέλος ο Αλβέρτης από τον Παναθηναϊκό appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Τέλος ο Αλβέρτης από τον Παναθηναϊκό

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, με δήλωσή του, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση του συλλόγου να παραμείνει από τη θέση του γενικού αρχηγού. Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ αποτελεί κι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. Στον εμβληματικό αρχηγό του Τριφυλλιού προτάθηκε να παραμείνει στην ομάδα από τη θέση του γενικού αρχηγού, αλλά δεν έγινε δεκτό […] The post Τέλος ο Αλβέρτης από τον Παναθηναϊκό appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Παναθηναϊκό ο Βόβορας

Την πρόσληψη του Γιώργου Βόβορα στην τεχνική ηγεσία, έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με συνεργάτες τους Χρήστο Σερέλη, Θανάση Γιαπλέ και Ισίδωρο Κουτσό, ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Την επιστροφή του Γιώργου Βόβορα, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ξανά μετά από 15 μήνες και μέχρι να ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν, ανακοίνωσε σήμερα (14/04) η «πράσινη» ΚΑΕ. Με τον 45χρονο […] The post Ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Παναθηναϊκό ο Βόβορας appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»