Ξέσπασε η Ελένη Μενεγάκη: «Δεν θέλω να δω ούτε τα πλάνα – Πάρτε τα»! (Video)
15:02 - 13/04/2022
Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην 30χρονη μητέρα από τον Άγιο Παντελεήμονα, της οποίας τα παιδιά βρέθηκαν να ζουν σε άθλιες…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα: «Βγάλτε τα πλάνα, δεν μπορώ να τα δω»
Για την υπόθεση με τη μητέρα στον Άγιο Παντελεήμονα μιλούσε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της. Η συγκεκριμένη γυναίκα […]
The post Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα: «Βγάλτε τα πλάνα, δεν μπορώ να τα δω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΞέσπασε η Ελένη Μενεγάκη: «Δεν θέλω να δω ούτε τα πλάνα – Πάρτε τα»! (Video)
Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην 30χρονη μητέρα από τον Άγιο Παντελεήμονα, της οποίας τα παιδιά βρέθηκαν να ζουν σε άθλιες συνθήκες και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή, για τις κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο αλλά και απλές σωματικές βλάβες και βλέποντάς τα πλάνα ζήτησε από τους συνεργάτες της να τα πάρουν!Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΞέσπασε η Ελένη Μενεγάκη: «Δεν θέλω να δω ούτε τα πλάνα – Πάρτε τα»! (Video)
Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην 30χρονη μητέρα από τον Άγιο…
Διαβάστε το στο onsports.grΕλένη Μενεγάκη: “Δεν μπορώ ούτε τα πλάνα να δω, πραγματικά”
Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση του Άγιου Παντελεήμονα σχετικά με την άκαρδη μάνα που ζούσε με τα τρία υποσιτισμένα παιδάκια της μέσα στις… κατσαρίδες και τα ποντίκια. Η συγκεκριμένη μητέρα με τον σύντροφό της καταδικάστηκαν σε οκτώ χρόνια φυλάκιση. Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε σήμερα από την εκπομπή «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη να παρακαλάει τους συνεργάτες […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα: «Βγάλτε τα πλάνα, δεν μπορώ να τα δω»
Μόνο που το διάβασα έκλεινα τα μάτια μου, λέω αυτό δεν μπορώ να το φανταστώ», λέει η Ελένη Μενεγάκη. Για την υπόθεση με τη μητέρα στον Άγιο Παντελεήμονα μιλούσε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της. Η συγκεκριμένη γυναίκα καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκιση καθώς τα τρία της παιδιά βρέθηκαν υποσιτισμένα και ζώντας σε ένα […]
Διαβάστε το στο dete.gr