Ματίνα Παγώνη: Η γνωριμία με τον σύζυγό της, οι δυσκολίες στην καραντίνα και η αποκάλυψη για τον αν έχει νοσήσει από κορονοϊό
01:20 - 14/04/2022
Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 13/4 η
To άρθρο Ματίνα Παγώνη: Η γνωριμία με τον σύζυγό της, οι δυσκολίες στην καραντίνα και η αποκάλυψη για τον αν έχει νοσήσει από κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ματίνα Παγώνη: Πέρασα χωριστά από τον σύζυγό μου την καραντίνα – Δεν έχω νοσήσει από κορονοϊό
Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την εμπειρία της την περίοδο του κορονοϊούΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜατίνα Παγώνη: Η γνωριμία με τον σύζυγό της και η περίοδος της καραντίνας
Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» η Ματίνα Παγώνη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία με τον σύζυγό της, τον...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜατίνα Παγώνη: Πέρασα χωριστά από τον σύζυγό μου την καραντίνα – Δεν έχω νοσήσει από κορονοϊό
Για τα βιώματά της από την περίοδο του κορονοϊού και της καραντίνας, τις προλήψεις που έχει αλλά και το πώς έφτασε να σπουδάσει ιατρική μίλησε η Ματίνα Παγώνη στον ΑΝΤ1 και το «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης. Η Ματίνα Παγώνη αρχικά χαρακτήρισε «τραγωδία» την ιστορία με τον κορονοϊό προσθέτοντας πως «όσο σκληρός και να λένε πως είναι ένας γιατρός, μπροστά στον θάνατο λυγίζουν […]
The post Ματίνα Παγώνη: Πέρασα χωριστά από τον σύζυγό μου την καραντίνα – Δεν έχω νοσήσει από κορονοϊό appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr