Μαυρίκιος Μαυρικίου: Εν εξάλλω σκέφτεται να μην ξαναμιλήσει στις κάμερες

08:52 - 14/04/2022

Τον έντονο εκνευρισμό του δεν έκρυψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, όταν «συνελήφθη» από τις κάμερες και τους δημοσιογράφους, σε βραδινή έξοδο […] The post Μαυρίκιος Μαυρικίου: Εν εξάλλω σκέφτεται να μην ξαναμιλήσει στις κάμερες appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Σκέφτομαι σοβαρά να μην ξαναμιλήσω στις κάμερες»

Τα «καρφιά του για παρουσιάστρια που τον έβριζε και το απίστευτο σκηνικό που της έστησε.

Διαβάστε το στο

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Έκανε crash test σε πρωτοκλασάτη παρουσιάστρια και σκέφτεται να μην ξαναμιλήσει στις κάμερες

Σε βραδινή έξοδο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την πολυαγαπημένη του αρραβωνιαστικιά, Ιλάειρα Ζήση και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τα όσα είπε για εκείνον πρωτοκλασάτη παρουσιάστρια, όπως είπε. Μάλιστα, ο παραγωγός ανέφερε πως της έκανε και crash test. Συγκεκριμένα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «με έχουν πάρει από το πρωί τρία, τέσσερα τηλέφωνα πως δεν έπρεπε να τραγουδήσω γιατί ήταν η μέρα της Ιλάειρας και πήγα να κλέψω την παράσταση. Από ποιον; Από τον άνθρωπο που επέλεξα να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του; Δεν ξέρω άρχισα να σκέφτομαι σοβαρά να μην ξαναμιλήσουμε! Άρχισα λίγο και στραβώνω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Σκέφτεται να μην ξαναμιλήσει στις κάμερες – «Άρχισα λίγο και στραβώνω, να ξέρετε»

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «με έχουν πάρει από το πρωί τρία, τέσσερα τηλέφωνα πως δεν έπρεπε να τραγουδήσω γιατί ήταν η μέρα της Ιλάειρας και πήγα να κλέψω την παράσταση. Από ποιον; Από τον άνθρωπο που επέλεξα να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του; Δεν ξέρω άρχισα να να σκέφτομαι σοβαρά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Σκέφτομαι σοβαρά να μην ξαναμιλήσω στις κάμερες»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Άρχισα λίγο να στραβώνω και δεν κάνει να στραβώσω γιατί αν στραβώσω θα αλλάξω τακτική».

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο