Κατερίνα Παπουτσάκη: «Είχε ανέβει στη σκηνή κάποιος από το κοινό και άρχισε να με χτυπάει»
12:00 - 14/04/2022
Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για τα περίεργα σημειώματα που δεχόταν στο παρελθόν από
To άρθρο Κατερίνα Παπουτσάκη: «Είχε ανέβει στη σκηνή κάποιος από το κοινό και άρχισε να με χτυπάει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η εξομολόγηση της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Είχε ανέβει στη σκηνή κάποιος από το κοινό και άρχισε να με χτυπάει»
Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλώντας στο «Mega Καλημέρα»...
Διαβάστε το στο ZouglaΚατερίνα Παπουτσάκη: «Ήρθε κατά πάνω μου και άρχισε να με χτυπάει»
Η ηθοποιός περιέγραψε περιστατικά που την έφεραν σε δύσκολη θέση και αναφέρθηκε στη δουλειά που είχε κόστος στην ψυχική της υγεία.
Διαβάστε το στο Κατερίνα Παπουτσάκη: «Την ώρα που ήμουν στην σκήνη, ανέβηκε κάποιος και άρχισε να με χτυπάει»
Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τα περίεργα σημειώματα από θαυμαστή, τη δουλειά που είχε κόστος στην ψυχική της υγεία και…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ εξομολόγηση της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Είχε ανέβει στη σκηνή κάποιος από το κοινό και άρχισε να με χτυπάει»
Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλώντας στο «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε στα περίεργα σημειώματα που δεχόταν στο παρελθόν από θαυμαστή, τη δουλειά που...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατερίνα Παπουτσάκη: «Είχε ανέβει στη σκηνή κάποιος από το κοινό και άρχισε να με χτυπάει» (vid)
Aναφέρθηκε στην καριέρα της στην υποκριτική. «Δεν ξέρω τι λες όταν λες επιτυχία, εγώ κάνω τη δουλειά μου. Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι, το καβάλησα δεν με ενδιέφερε ποτέ. Οι «Αέρινες σιωπές» και ο «Κόκκινος κύκλος» με έκαναν γνωστή στο κοινό. Δεν λέω όχι σε σόου, ανάλογα με την ποιότητα και το πλαίσιο», ανέφερε αρχικά. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Παπουτσάκη: «Ήρθε κατά πάνω μου και άρχισε να με χτυπάει»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο «MEGA Καλημέρα» η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός μίλησε για τα περίεργα σημειώματα από θαυμαστή, τη δουλειά που είχε κόστος στην ψυχική της υγεία και τον θεατή που την χτύπησε Για την καριέρα της στην υποκριτική, ανέφερε: «Δεν ξέρω τι λες όταν λες επιτυχία, εγώ κάνω τη δουλειά […]
Διαβάστε το στο dete.gr