Σε αυτή την ενδεκάδα κατέληξε ο Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

09:44 - 15/04/2022

Σε αυτή την ενδεκάδα κατέληξε ο Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι με Ολυμπιακό 15/04/2022 Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φέρεται να έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο “Απ. Νικολαΐδης”. Ο Σέρβος τεχνικός φέρεται να διατηρεί το 4-3-3 και σε αυτή την αναμέτρηση, στην οποία δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Χουάνκαρ. Στη διάθεση του έμπειρου προπονητή επιστρέφει ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος είχε απουσιάσει από το ματς του γηπέδου “Ζωσιμάδες” με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όλα δείχνουν πως το “τριφύλλι” θα παραταχθεί στο συγκεκριμένο ματς, με τον Μπρινιόλι στην εστία και τους Βέλεθ και Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Οι Σ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρόστιμο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, η «πράσινη» ΚΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο συνολικού ύψους 3.400 ευρώ. Τα 1.400 ευρώ αφορούν για υβριστικό σύνθημα, τα 1.000 ευρώ για ρίψη υγρών και τα άλλα 1.000 ευρώ για επεισόδια. Η ... Περισσότερα To άρθρο Πρόστιμο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Πρόστιμο θα κληθεί να πληρώσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε το στο in.gr

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Πρόστιμο θα κληθεί να πληρώσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε το στο tovima

Πρόστιμο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Τον… λογαριασμό για όσα συνέβησαν στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, έστειλε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ στον Παναθηναϊκό. The post Πρόστιμο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Έχει «κλειδώσει» η ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Όπως όλα δείχνουν, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταλήξει στην βασική ενδεκάδα για το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Continue reading Έχει «κλειδώσει» η ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»