#Λούκας Βιγιαφάνιες

Βιγιαφάνιες: Ο «μαέστρος» του ΑΠΟΕΛ τρέχει για ρεκόρ!

Gazzetta
Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έχει επανέλθει και είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από ποτέ. Με την παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ έχει συμβάλει στο να φτάσει η ομάδα του Σα Πίντο στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο ίδιος έχει ξεπεράσει σε επιδόσεις ακόμα και τον... νεότερο εαυτό του.
23:00 23/01/2024

Βιγιαφάνιες: Τάσεις φυγής από ΑΠΟΕΛ – Γυρνάει Ελλάδα;

sportime.gr
Ποια είναι τα δεδομένα για τον Λούκας Βιγιαφάνιες και το μέλλον του. Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.
18:46 15/07/2023

Μακέντα: «Κλείνει» στον ΑΠΟΕΛ μετά από έξι μήνες στην Τουρκία

Gazzetta
Ο Κίκο Μακέντα συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ και αναμένεται να ταξιδέψει στην Κύπρο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του Λούκας Βιγιαφάνιες.
11:00 24/01/2023

Μιλόγεβιτς για Βιγιαφάνιες: «Φοβάμαι πως έπαθε ζημιά»

Gazzetta
Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την Ανόρθωση, αλλά στον «Θρύλο» αγωνιούν για την κατάσταση του γνώριμού μας Λούκας Βιγιαφάνιες.
22:14 17/12/2022

Κόντρα στη Μόσταρ ο Ολυμπιακός αν αποκλειστεί από το Europa League

filathlos.gr
Κόντρα στη Μόσταρ ο Ολυμπιακός αν αποκλειστεί από το Europa League 11/08/2022 Η Ζρίνσκι πήρε «χρυσή» ισοπαλία στο Καζακστάν από την Τομπόλ Κοστανάι και προκρίθηκε στα πλέι-οφ του Conference League, όπου περιμένει τον ηττημένο του ζευγαριού Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός. Αν αποκλειστεί από την Σλόβαν Μπρατισλάβας, προκύπτει κι ένα καλό για τον Ολυμπιακό. Αποφεύγει το ταξίδι στις στέπες του Καζακστάν και το μακρινό Κοστανάι, στα σύνορα με την Μογγολία και την Κίνα. Η τοπική Τομπόλ δεν κατάφερε να ανατρέψει το 1-0 που είχε χάσει στο Μόσταρ από την Ζρίνσκι και αποχαιρέτισε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το γκολ του Μάριο Κούζε από το 34ο λεπτό αποδείχθηκε «
19:04 11/08/2022

Το αντίο του Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό (pic)

fosonline.gr
Ο Λούκας Βιγιαφάνιες συνεχίζει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ και αισθάνθηκε την ανάγκη να αποχαιρετίσει τον Παναθηναϊκό.
16:54 29/07/2022

Βιγιαφάνιες: «Πάντα θα είμαι πράσινος» (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Βιγιαφάνιες: «Πάντα θα είμαι πράσινος» (ΦΩΤΟ) 24/07/2022 Για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο Λούκας Βιγιαφάνιες αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε ξανά τους «πράσινους» μέσω Instagram, όπου αναδημοσίευσε story οπαδικού λογαριασμού γράφοντας «θα είμαι πάντα πράσινος». Ο Βιγιαφάνιες μέτρησε συνολικά 133 συμμετοχές με 15 γκολ και 13 ασίστ στις δύο θητείες του στο «τριφύλλι», ενώ πανηγύρισε και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας φέτος.
21:10 24/07/2022

Στον ΑΠΟΕΛ ο Βιγιαφάνιες

Gazzetta
Ο Λούκας Βιγιαφάνιες που μέχρι πρότινος ήταν στον Παναθηναϊκο θα συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ όπου και ανακοινώθηκε.
23:38 23/07/2022

Παναθηναϊκός: Οι δύο υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Βέλεθ

Newsbeast.gr
Το ξεκίνημα του καλοκαιριού ήταν καλό για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ανακοίνωνε μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων δείχνοντας να τα έχει βάλει όλα σε μια σειρά, αλλά τις τελευταίες μέρες το κλίμα αλλάζει λόγω των περιπτώσεων των Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Φραν Βέλεθ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει ξεχωρίσει δύο παίκτες σε ό,τι αφορά την αντικατάσταση του Ισπανού αμυντικού. Οι πράσινοι ήταν με διαφορά η πιο δραστήρια ομάδα στον μεταγραφικό τομέα όταν μπήκε ο Ιούνιος και η αλήθεια είναι ότι συνεχίζει, σχεδόν καθημερινά, να έχει εξελίξεις, αλλά αυτές δεν είναι μόνο θετικές πλέον. Υπάρχουν και οι αρνητικές, αφού ο Γκατσίνοβιτς φέρεται να είναι κοντά στην ΑΕΚ, ενώ έχει υπάρξει συμφωνία με την Α
18:30 26/06/2022

Το «πακέτο» που δεν αρέσει στον Βιγιαφάνιες

panathinaikoskosmos.com
Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό για δεύτερη φορά. Ή μπορεί και όχι… Continue reading Το «πακέτο» που δεν αρέσει στον Βιγιαφάνιες at Panathinaikos Kosmos.
10:10 25/06/2022

«Έσκασε» πρόταση για Βιγιαφάνιες, θα περιμένει λίγο τον Παναθηναϊκό

filathlos.gr
«Έσκασε» πρόταση για Βιγιαφάνιες, θα περιμένει λίγο τον Παναθηναϊκό 24/06/2022 Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έμεινε ελεύθερος μετά το τέλος του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και το καλό του όνομα στο Μεξικό έφερε πρόταση συνεργασίας από την Πούμας. Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, ο Αργεντίνος χαφ σκοπεύει να περιμένει λίγο ακόμα σε περίπτωση που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τον καλέσουν για νέο συμβόλαιο και αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη, θα πάρει τις αποφάσεις του για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.
10:30 24/06/2022

Παναθηναϊκός: Η πρόταση στον Βιγιαφάνιες και οι ελπίδες για ανατροπή του Αργεντίνου

onsports.gr
Παναθηναϊκός: Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έχει πρόταση στα χέρια του, ωστόσο…
09:48 24/06/2022

Πρόταση της Πούμας για τον Βιγιαφάνιες – Στάση αναμονής λόγω… Παναθηναϊκού

panathinaikoskosmos.com
Ο Λούκας Βιγιαφάνιες δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από την Πούμας, όμως θα περιμένει λίγο ακόμα σε περίπτωση που έρθει... τηλέφωνο από τον Παναθηναϊκό. Continue reading Πρόταση της Πούμας για τον Βιγιαφάνιες – Στάση αναμονής λόγω… Παναθηναϊκού at Panathinaikos Kosmos.
09:02 24/06/2022

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Ένας παλιός...γνώριμος επέστρεψε στη λίστα του Παναθηναϊκού

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Ένας παλιός...γνώριμος επέστρεψε στη λίστα του Παναθηναϊκού 23/06/2022 Αν κάπου "φωνάζει" η εκκίνηση της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, πως χρειάζεται άμεσα... ενισχύσεις το πράσινο ρόστερ, αυτό δεν είναι άλλο απ’ τον άξονα της μεσαίας γραμμής.Συγκεκριμένα οι θέσεις στο "8" και στο "10", όπου το κενό δείχνει τεράστιο μετά τις αποχωρήσεις των Μαουρίσιο, Ραμόν Πασκάλ Λούντκβιστ, το επικείμενο "διαζύγιο" με τον Λούκας Βιγιαφάνιες και την υποχρεωτική επιστροφή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στη Χόφενχαϊμ, μέχρι να ξεκαθαρίσει σε απόλυτο βαθμό και το δικό του status. Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε ιδανικά, περιμένοντας τις εξελίξεις απ’ τ
00:36 23/06/2022

Παναθηναϊκός: Ο μεγάλος κίνδυνος στο θέμα Βιγιαφάνιες

Newsbeast.gr
Ένα από τα ανοιχτά μέτωπα στον Παναθηναϊκό, αφήνοντας στην άκρη αυτά των μεταγραφών, αφορά στον Λούκας Βιγιαφάνιες και στην ανανέωση του συμβολαίου του, με τα νέα για τον Αργεντίνο να μην είναι και τα πιο καθησυχαστικά για τους πράσινους, αφού δύο ομάδες τον έχουν ήδη προσεγγίσει και περιμένουν την απάντησή του. Ο 30χρονος επιθετικός μέσος ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού φέτος, αφού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατάφερε να παρουσιαστεί πιο ώριμος και πλήρης από ποτέ στο παιχνίδι του. Η λογική, επομένως, έλεγε ότι οι πράσινοι δεν θα έχαναν καθόλου χρόνο σε ό,τι αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του. Δεν είναι έτσι, όμως. Στην πράσινη ΠΑΕ, εν γνώση τους, αποφάσισαν να αφήσ
22:54 18/06/2022

Μεγάλη μείωση σε Βιγιαφάνιες ο Παναθηναϊκός - Ποιες οι πιθανότητες παραμονής

filathlos.gr
Μεγάλη μείωση σε Βιγιαφάνιες ο Παναθηναϊκός - Ποιες οι πιθανότητες παραμονής 14/06/2022 Όλα ανοιχτά παραμένουν σχετικά με το μέλλον του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου, η πρόταση που θα καταθέσουν οι πράσινοι στον Αργεντινό θα είναι μειωμένη κατά 35-40% σε σχέση με τις αποδοχές που είχε την περασμένη διετία. Δηλαδή, από 700.000 ευρώ θα του γίνει μία νέα πρόταση για ετήσιο συμβόλαιο περίπου 420-450.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους συμμετοχών. Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν εντονότερες μέσα στις επόμενες ημέρες και οι πιθανότητες παραμονής είναι στο 50-50.
14:34 14/06/2022

Βιγιαφάνιες: Οι πιθανότητες παραμονής και από τι κρίνεται το μέλλον του στον Παναθηναϊκό

panathinaikoskosmos.com
Τα πάντα ανοιχτά αναφορικά με το μέλλον του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό, παρότι ακόμη οι δύο πλευρές δεν έχουν μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων. Continue reading Βιγιαφάνιες: Οι πιθανότητες παραμονής και από τι κρίνεται το μέλλον του στον Παναθηναϊκό at Panathinaikos Kosmos.
08:52 13/06/2022

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση ο Παναθηναϊκός για Βιγιαφάνιες!

sportime.gr
Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ήταν αναμενόμενο πως δεν θα συνεχίσει στο «τριφύλλι», ωστόσο ο ίδιος ήλπιζε σε μια τελευταία προσέγγιση. Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.
12:34 12/06/2022

Παναθηναϊκός: Ο Γκάνεα, η ιδανική στρατηγική για Χουάνκαρ, ο Βιγιαφάνιες και ο Μπλάνκο

Gazzetta
Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για την μεταγραφή του Κρίστιαν Γκάνεα στον Παναθηναϊκό, την παραμονή του Χουάνκαρ, τον Λούκας Βιγιαφάνιες και την πραγματικότητα στην περίπτωση του Ντομίνγκο Μπλάνκο.
09:34 12/06/2022

Το… σαφάρι του Βιγιαφάνιες για ένα μεγάλο συμβόλαιο δεν έχει αποδώσει

panathinaikoskosmos.com
Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ψάχνει ένα μεγάλο συμβόλαιο σε εξωτικούς προορισμούς, όμως για την ώρα ή έρευνα απέβη άκαρπη. Continue reading Το… σαφάρι του Βιγιαφάνιες για ένα μεγάλο συμβόλαιο δεν έχει αποδώσει at Panathinaikos Kosmos.
22:38 10/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load