Συγκλονίζει ο Άλβαρες: «Στα 8 έχασα τον πατέρα μου, στα 11 τον πατριό μου»

13:08 - 15/04/2022

Συγκλονίζει ο Άλβαρες: «Στα 8 έχασα τον πατέρα μου, στα 11 τον πατριό μου» 15/04/2022 Ο Φεντερίκο Άλβαρες συγκλονίζει στο podcast του Αστέρα Τρίπολης, καθώς μιλάει για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν έχασε τον πατέρα του, αλλά και τον πατριό του λίγα χρόνια αργότερα. Ο 27χρονος αριστερός μπακ στην συνέχεια μιλάει για τον άνθρωπο που τον έκανε να ακολουθήσει το όνειρό του ποδοσφαίρου και τον βοήθησε να πατήσει ξανά στα πόδια του μετά το διπλό χτύπημα που είχε δεχτεί. Ακούστε και διαβάστε παρακάτω το podcast του Φεντερίκο Άλβαρες: «Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο από τα 5 μου χρόνια, σε μια τοπική ομάδα, έπαιζα και με τους φίλους μου στο δρόμο. Γενικότερα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο Άλβαρες: «Στα 8 έχασα τον πατέρα μου, στα 11 τον πατριό μου»

Ο Φεντερίκο Άλβαρες συγκλονίζει με τα όσα αναφέρει για την τραυματική παιδική του ηλικία, όταν πρώτα έχασε τον πατέρα του και στη συνέχεια τον πατριό του. Ο Φεντερίκο Άλβαρες συγκλονίζει στο podcast του Αστέρα Τρίπολης, καθώς μιλάει για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν έχασε τον πατέρα του, αλλά και τον πατριό του λίγα χρόνια αργότερα. Ο 27χρονος […] The post Συγκλονίζει ο Άλβαρες: «Στα 8 έχασα τον πατέρα μου, στα 11 τον πατριό μου» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)