Ο Νάγκελσμαν κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές θανάτου
18:02 - 15/04/2022
Απειλές θανάτου αποκάλυψε ότι δέχθηκε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, μετά την αποκλεισμό της Μπάγερν από τη Βιγιαρεάλ στα προημιτελικά του Champions League.
Το άρθρο Ο Νάγκελσμαν κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές θανάτου εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Νάγκελσμαν δέχεται απειλές για τη ζωή του
Απειλές για τη ζωή του αποκάλυψε ότι δέχθηκε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, μετά την αποκλεισμό της Μπάγερν από τη Βιγιαρεάλ στα προημιτελικά του Champions League.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΟ Νάγκελσμαν κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές θανάτου
Απειλές θανάτου αποκάλυψε ότι δέχθηκε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, μετά την αποκλεισμό της Μπάγερν από τη Βιγιαρεάλ στα προημιτελικά του Champions League. «Ξέρω ότι θα δέχομαι συνεχώς κριτική από παντού, είναι φυσιολογικό και μπορώ να το αντιμετωπίσω. Αλλά, με 450 απειλές [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΝάγκελσμαν: «Έχω δεχθεί 450 απειλές για τη ζωή μου»!
Απειλές κατά της ζωής του δέχεται τις τελευταίες μέρες ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, μετά τον αποκλεισμό των Βαυαρών από τη Βιγιαρεάλ στο Champions League. Ο Γερμανός κόουτς σχολίασε τις συγκεκριμένες απειλές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν την αναμέτρηση της Μπάγερν με την Αρμίνια Μπίλεφελντ (17/4, 16:30), αναφέροντας πως αυτό δεν […]
Διαβάστε το στο thessports.gr