Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση για εφτά χρόνια»

11:36 - 16/04/2022

Στην εκπομπή «Open Weekend» έδωσε συνέντευξη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που μίλησε, μεταξύ άλλων, για το Survivor, αλλά και για την […] The post Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση για εφτά χρόνια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ήμουν σε κακοποιητική σχέση για επτά χρόνια»

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για την αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο και τις δυσάρεστες στιγμές, που βίωσε στη σχέση της στο παρελθόν

Διαβάστε το στο

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση για επτά χρόνια

Στην αποκάλυψη ότι υπήρξε σε κακοποιητική σχέση για επτά χρόνια προχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τονίζοντας ότι μετάνιωσε που δεν μίλησε στους γονείς της για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωνε. «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση για εφτά χρόνια, μετάνιωσα που δεν το είχα πει στους γονείς μου. Είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να μιλάμε για την κακοποίηση», ανέφερε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του OPEN. Επιπλέον, το μοντέλο αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στο Survivor: «Δεν θεωρώ άδικη την αποχώρησή μου, ο κόσμος κάθε φορά κρίνει ποιος θα φύγει. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι μια ευαίσθητη ψυχή, πολλές φορές απομακρυνόμουν από εκείνον γιατί δεν άντεχα να τον ακούω. Όταν γίνει η ένωσ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Survivor-Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ήμουν σε κακοποιητική σχέση για επτά χρόνια» (vid)

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και αναφέρθηκε αρχικά, στην αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο. «Δεν θεωρώ άδικη την αποχώρησή μου. Ο κόσμος κρίνει ποιος θα φύγει κάθε φορά. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι μια ψυχή ευαίσθητη. Πολλές φορές όμως, απομακρυνόμουν από εκείνον, γιατί δεν άντεχα να τον ακούω. Όταν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το Survivor, η κακοποιητική σχέση και η πρόταση γάμου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για το Survivor 2022, αλλά και την κακοποιητική σχέση, στην οποία βρισκόταν για επτά χρόνια. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και αναφέρθηκε αρχικά, στην αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο. «Δεν θεωρώ άδικη την αποχώρησή μου. Ο κόσμος κρίνει ποιος θα φύγει […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: "Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση για εφτά χρόνια"

"Μετάνιωσα που δεν το είχα πει στους γονείς μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο