Αλέξανδρος Βάρθης: «Άνδρας μου συστήθηκε ως σκηνοθέτης και ρωτούσε για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις»
15:30 - 16/04/2022
Τον Αλέξανδρο Βάρθη που αυτή την περίοδο συμμετέχει στη Σκοτεινή Θάλασσα ενώ παράλληλα πρωταγωνιστεί στη θεατρική
To άρθρο Αλέξανδρος Βάρθης: «Άνδρας μου συστήθηκε ως σκηνοθέτης και ρωτούσε για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξανδρος Βάρθης: Μου συστήθηκε σαν σκηνοθέτης και ρωτούσε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις
Όσα εξομολογήθηκε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Βάρθης στην κάμερα του Alpha. Την ανορθόδοξη εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης περιέγραψε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Αλέξανδρος Βάρθης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη στον Alpha. “Σε ένα συγκεκριμένο καφέ που πήγαινα είτε για να διαβάσω είτε για να πάρω έναν καφέ, με είδε ... Περισσότερα
To άρθρο Αλέξανδρος Βάρθης: Μου συστήθηκε σαν σκηνοθέτης και ρωτούσε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Αλέξανδρος Βάρθης: «Μου συστήθηκε σαν σκηνοθέτης, ρωτούσε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις, τις εμπειρίες μου» (vid)
Μέσα σε όλα, μάλιστα, αποκάλυψε την προσωπική του εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης από σκηνοθέτη Ο Αλέξανδρος Βάρθης σημείωσε χαρακτηριστικά »σε ένα συγκεκριμένο καφέ που πήγαινα είτε για να διαβάσω είτε για να πάρω έναν καφέ, με είδε αυτός ο άνθρωπος. Μου συστήθηκε σαν σκηνοθέτης κινηματογράφου. Μου είπε ότι ήθελε να κάνει μια ταινία και ότι θέλει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλέξανδρος Βάρθης: «Μου συστήθηκε σαν σκηνοθέτης, ρωτούσε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Βάρθης στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τη δημοσιογράφο […]
The post Αλέξανδρος Βάρθης: «Μου συστήθηκε σαν σκηνοθέτης, ρωτούσε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑλέξανδρος Βάρθης: "Άνδρας μου συστήθηκε ως σκηνοθέτης και ρωτούσε για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις"
Ο ηθοποιός μίλησε για τη δική του εμπειρία
Διαβάστε το στο patrasevents.gr