Άγιο Μύρο: Παρασκευάζεται κάθε 10 χρόνια και απαιτεί 57 σπάνια υλικά

09:19 - 17/04/2022

Άγιο Μύρο: Παρασκευάζεται κάθε 10 χρόνια και απαιτεί 57 σπάνια υλικά Tο Άγιο Μύρο απαιτεί 57 υλικά, παρασκευάζεται κάθε 10 χρόνια στο Φανάρι και γίνεται μόνο με ειδική τελετή την Μεγάλη Εβδομάδα πριν την Κυριακή του Πάσχα. Το Αθηναϊκό Πρακτορείο παρουσιάζει όλη τη διαδικασία παρασκευής Αγίου Μύρου. Η τελετουργική διαδικασία της έψησης (παρασκευής) του Αγίου […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Aγιο Μύρο: Το καθαγιασμένο έλαιο παρασκευάζεται κάθε 10 χρόνια στο Φανάρι - Τα 57 σπάνια υλικά που χρησιμοποιούνται

Η τελετουργική διαδικασία της παρασκευής του Αγίου Μύρου, που πραγματοποιείται μια φορά στα 10 χρόνια, αρχίζει τη Μεγάλη Δευτέρα στο Φανάρι, στο Κουβούκλιο του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή