Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν ήξερα τι είναι η κεταμίνη, δεν έχω πρόσβαση και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης»

11:12 - 17/04/2022

Παρακάτω ένα μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης της 33χρονης κατηγορούμενης: Σίσσυ Χρηστίδου: Τώρα περιμένεις το αίτημα αποφυλάκισης, σωστά; Το έχετε κάνει; Ρούλα Πισπιρίγκου: Όχι, όχι, όχι ακόμα. Σ.Χ: Εσένα ποιο σενάριο περνάει από το μυαλό σου αν αποδειχθεί και όπως φάινεται υπάρχουν στοιχεία για αυτό, ότι ήταν ανθρωποκτονία ο θάνατος της Τζωρτζίνας. Τι σενάριο περνάει από […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν ήξερα τι είναι η κεταμίνη – Έχω στείλει απειλητικό μήνυμα στον Μάνο

Στα νέα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας αναφέρθηκε μέσα από τις φυλακές η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν ήξερα τι είναι η κεταμίνη, δεν έχω πρόσβαση, υπήρχε στο Παίδων»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές αναφέρθηκε στα νέα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως αναφορικά με το θάνατο της Τζωρτζίνας και τόνισε ότι στο Παίδων υπάρχει κεταμίνη.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν ήξερα τι είναι η κεταμίνη, δεν έχω πρόσβαση, υπήρχε στο Παίδων»

ΒΙΝΤΕΟ - Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν ήξερα τι είναι η κεταμίνη, δεν έχω πρόσβαση, υπήρχε στο Παίδων» 17/04/2022 Στη συνέντευξη που παραχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές στη Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στα νέα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως αναφορικά με το θάνατο της Τζωρτζίνας και τόνισε ότι στο Παίδων υπάρχει κεταμίνη. Κεταμίνη υπήρχε στο Παίδων υποστήριξε η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφερόμενη σε έγγραφα της δικογραφίας σημειώνοντας πως η ίδια δεν είχε πρόσβαση στο φάρμακο. Το νοσοκομείο διαθέτει κεταμίνη Μιλώντας στη Σίσσυ Χρηστίδου, ανέφερε πως το νοσοκομείο δήλωσε πως δεν χορήγησε κεταμίνη στο παιδί αλλά δεν είπε πως δεν διαθέτει. Εξήγησε πως σ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Εγώ δεν ήξερα την κεταμίνη, υπήρχε στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ» (VIDEO)

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλά και παρουσιάζει τη δική της εκδοχή για όσα έρχονται στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών της. Τι είπε για τον ισχυρισμό του εν διαστάσει συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη, πως τον απείλησε και τη σχέση του με τη μικρή Τζωρτζίνα. Σε συνέντευξή της στο Mega, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- για την κατηγορία εις βάρος της, τονίζοντας ότι «Το έχω ξαναπεί και το είπα και στην ομολογία μου. Είναι κοινή λογική. Ήμασταν συγκεκριμένοι άνθρωποι μέσα στο δωμάτιό της. Εγώ, γιατροί και νοσηλευτές. Δεν υπήρχαμε άλλοι. Εγώ λέω δεν είμαι, οι γιατροί λένε δεν είναι, άρα κάποιος από τους δύο είναι». Αναφορικά με την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της 9

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας