Η Ρούλα Πισπιρίγκου σπάει τη σιωπή της για το τρίτο πρόσωπο και το απειλητικό μήνυμά της στον Μάνο

11:56 - 17/04/2022

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και παρουσίασε τη δική της εκδοχή σε […] The post Η Ρούλα Πισπιρίγκου σπάει τη σιωπή της για το τρίτο πρόσωπο και το απειλητικό μήνυμά της στον Μάνο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Σπάει» τη σιωπή της για το τρίτο πρόσωπο – Το απειλητικό μήνυμα στον Μάνο (VID)

Αναφερόμενη στο τρίτο πρόσωπο, στον άνδρα με τον οποίο φέρεται να είχε σχέση, και ο οποίος προχώρησε σε δηλώσεις στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ», η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε: «Δεν πιστεύω ότι είναι ο συγκεκριμένος άντρας. Έχω μιλήσει μαζί του πριν τη σύλληψη και δεν ήθελε καμία ανάμειξη. Δεν πιστεύω ότι είναι ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έχω ψάξει θανατηφόρες ουσίες, δεν ήξερα τι είναι η κεταμίνη - Έχω στείλει απειλητικό μήνυμα στον Μάνο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επέμεινε στην αθωότητά της αλλά και στην άποψή της ότι κεταμίνη υπήρχε στο βαλιτσάκι των γιατρών.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο