Σερέλης: «Το Λαύριο είναι σαν το πρώτο μου παιδί»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σερέλης: «Το Λαύριο είναι σαν το πρώτο μου παιδί» (vid)
Ο Χρήστος Σερέλης δεν θα μπορούσε να αναφερθεί σε μια ομάδα που είναι όλη του η ζωή.
Διαβάστε το στο Σερέλης: «Το Λαύριο είναι σαν το πρώτο μου παιδί – Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό»
Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε μετά από πάρα πολλά χρόνια παρουσίας και προσφοράς στο Λαύριο, ο Χρήστος Σερέλης σήμερα να βρεθεί απέναντι στην παλιά του ομάδα.
Continue reading Σερέλης: «Το Λαύριο είναι σαν το πρώτο μου παιδί – Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό» at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.comΣερέλης: «Το Λαύριο είναι σαν το πρώτο μου παιδί..»
Σερέλης: «Το Λαύριο είναι σαν το πρώτο μου παιδί..»
17/04/2022
Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε μετά από πάρα πολλά χρόνια παρουσίας και προσφοράς στο Λαύριο, ο Χρήστος Σερέλης σήμερα να βρεθεί απέναντι στην παλιά του ομάδα.
Πλέον, ως μέλος του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, μίλησε στην ΕΡΤ για την αλλαγή αυτή και τα συναισθήματά του:
«Έγιναν όλα τόσο ξαφνικά. Βρεθήκαμε με τους πρώην συνεργάτες μου λίγο πριν τον αγώνα. Δεν μπορώ καν να περιγράψω το συναίσθημα. Αλλάξαν όλα τόσο γρήγορα. Ευχαριστώ και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ που δέχθηκαν το αίτημά μου και δεν έκατσα στον πάγκο.
Ίσως ήταν καλό που έγινε τόσο γρήγορα για να το πάρω απόφαση. Τώρα είναι
Διαβάστε το στο filathlos.gr