Πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς – Σοκαρισμένος ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού

11:21 - 08/01/2020

Ένοπλη επίθεση από άγνωστο άνδρα δέχτηκε το βράδυ της Τρίτης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Πιο συγκεκριμένα, η παλιά...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Για αυτό πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς - Τι λένε στη Σερβία

Οι Σέρβοι φέρνουν στο φως ένα σενάριο για τις αιτίες της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του Ντάρκο Κοβάσεβιτς το βράδυ της Τρίτης (07/01) στη Γλυφάδα. Τον χάρο με τα μάτια του είδε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς το βράδυ της Τρίτης (07/01), όταν ένας άγνωστος τον πυροβόλησε έξω

Διαβάστε το στο madata.gr

«Για αυτό πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς» – Τι λένε στη Σερβία για την εμπλοκή της κόρης του

Οι Σέρβοι φέρνουν στο φως ένα σενάριο για τις αιτίες της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του Ντάρκο Κοβάσεβιτς το βράδυ της Τρίτης (07/01) στη Γλυφάδα Οι Σέρβοι φέρνουν στο φως ένα σενάριο για τις αιτίες της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του Ντάρκο Κοβάσεβιτς το βράδυ της Τρίτης (07/01) στη Γλυφάδα. Τον χάρο με τα μάτια […] The post «Για αυτό πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς» – Τι λένε στη Σερβία για την εμπλοκή της κόρης του appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»