#Ντάρκο Κοβάσεβιτς

Ολυμπιακός Β’ – Παναθηναϊκός Β’: Μεντιλίμπαρ και Κοβάσεβιτς στο ντέρμπι (videos)

sportstonoto.gr
Ολυμπιακός Β’ – Παναθηναϊκός Β’: Υπό το βλέμμα των Μεντιλίμπαρ και Κοβάσεβιτς το ντέρμπι Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς παρακολούθησαν το ντέρμπι των αιωνίων ανάμεσα σε Ολυμπιακό Β’ και τον Παναθηναϊκό Β’. Ο Ολυμπιακός Β’ υποδέχθηκε στον Ρέντη τον Παναθηναϊκό Β’ για τα playouts της Super League 2. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα του […]
18:46 15/04/2024

Προκλητική βόλτα του Ολυμπιακού – Πέρασαν όλο το γήπεδο οι Μεντιλίμπαρ και Πασχαλάκης (VID)

aek1924.gr
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μόλις βγήκαν στον αγωνιστικού χώρο έκαναν βόλτα σ’ όλο το γήπεδο με τους Μεντιλίμπαρ και Πασχαλάκη να φτάνουν στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ. Με το… «καλησπέρα» στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena, ο Ολυμπιακός ήρθε για να προκαλέσει. Πρώτα ο Χοσέ Μεντιλίμπαρ, με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που βγήκαν στον […] The post Προκλητική βόλτα του Ολυμπιακού – Πέρασαν όλο το γήπεδο οι Μεντιλίμπαρ και Πασχαλάκης (VID) appeared first on AEK1924.gr.
19:37 31/03/2024

Ντεμπουτάρει με ΟΦΗ ο Βέζο

filathlos.gr
Ντεμπουτάρει με ΟΦΗ ο Βέζο 07/02/2024 Η έλευση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς σε πρώτο χρόνο έχει να κάνει με την επιστροφή της ηρεμίας στον Ολυμπιακό, με την προετοιμασία όμως για το επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ να συνεχίζεται. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο και ο Κάρλος Καρβαλιάλ καλείται να λύσει κάποια προβλήματα, όπως και να ενσωματώσει τα νέα αποκτήματα στη φιλοσοφία της ομάδας. Μετά τον Νταβίντ Κάρμο, έτοιμος να κάνει ντεμπούτο στο κέντρο της άμυνας των ερυθρόλευκων είναι και ο Ρούμπεν Βέζο. Ο Ντόη είναι τιμωρημένος για το ματς με τους Κρητικούς, ενώ ο Ρέτσος κάνει προσπάθεια να είναι έτοιμος. Εάν δεν τα καταφέρει, τότε ο Πορτογάλος στόπερ, που αποκτήθηκε προ ημ
09:46 07/02/2024

Ολυμπιακός: Ο Μπαχάρ του Ερυθρού Αστέρα φέρνει αρνητικά μηνύματα στον Κοβάσεβιτς

sportime.gr
Απευθείας ενημέρωση έχει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για όσα έκανε ο Μπαράκ Μπαχάρ στον Ερυθρό Αστέρα. Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.
20:46 06/02/2024

Κοβάσεβιτς: «Έχουμε προπονητή- Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για το πρωτάθλημα»

thessports.gr
Τη κουβέντα που έχει ανοίξει αναφορικά με το μέλλον του Κάρλος Καρβαλιάρ στον πάγκο του Ολυμπιακού επιχείρησε να κλείσει ο νέος Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που σημείωσε πως «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για το πρωτάθλημα».   Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Έχουμε προπονητή», απάντησε στην ερώτηση για τον Μπαράκ Μπαχάρ. «Την ίδια αγάπη με […]
18:53 06/02/2024

«Στρώνει το έδαφος για Γιοβάνοβιτς ο Ολυμπιακός»!

filathlos.gr
«Στρώνει το έδαφος για Γιοβάνοβιτς ο Ολυμπιακός»! 06/02/2024 Υπό πίεση βρίσκεται ο Κάρλος Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό και το επόμενο δεκαπενθήμερο θεωρείται κρίσιμο για την παρουσία του στον πάγκο των Πειραιωτών, τη στιγμή που ήδη κυκλοφορούν σενάρια για τον Μπαράκ Μπακχάρ. Το δεύτερο όνομα που φημολογείται πως βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού είναι αυτό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς! Ο Σέρβος κόουτς είναι χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και η παρουσία του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στους Πειραιώτες έχει «φουντώσει» τις φήμες πως στρώνεται το έδαφος για τον Σέρβο πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού.
12:46 06/02/2024

Ολυμπιακός: Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς νέος αθλητικός διευθυντής

aek1924.gr
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναλαμβάνει χρέη αθλητικού διευθυντή στους ερυθρόλευκους. Παρελθόν αποτελεί ο Πέδρο Άλβες και οι συνεργάτες του. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Μία μέρα μετά την ήττα των ερυθρόλευκων από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν πως ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναλαμβάνει χρέη αθλητικού διευθυντή. Ο 50χρονος Σέρβος επιστρέφει […] The post Ολυμπιακός: Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς νέος αθλητικός διευθυντής appeared first on AEK1924.gr.
20:37 05/02/2024

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Τέλος ο Πέδρο Άλβες, επιστρέφει ως αθλητικός διευθυντής ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς

thetoc.gr
Ο Πέδρο Άλβες αποτελεί παρελθόν από τη θέση του αθλητικού διευθυντή (Sports Director) και η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε την επιστροφή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
20:09 05/02/2024

ΟΣΦΠ: Αλλάζει Αθλητικούς διευθυντές σαν τα… πουκάμισα!

thessports.gr
Οι συνεχόμενες αλλαγές στον Ολυμπιακό συνεχίζονται, όχι μόνο σε επίπεδο ρόστερ ή προπονητών, αφού μετά από μόλις δύο μήνες παρουσίας οι «ερυθρόλευκοι» τελείωσαν τον Αθλητικό τους Διευθυντή, Πέδρο Άλβες!   Μάλιστα, τη θέση του αναλαμβάνει ο, πρώην παίκτης της ομάδας μεταξύ άλλων, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, με την πρόσληψη του να γίνεται γνωστή μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης. […]
19:53 05/02/2024

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ονειρεύονται τίτλο, θυμούνται Ντάρκο και Ολυμπιακό!

fosonline.gr
Η Ρεάλ Σοσιεδάδ φιγουράρει στην κορυφή της La Liga και δεν ξεχνά τον μεγάλο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τα γκολ του στον Ολυμπιακό, «όπου λατρεύτηκε από τον κόσμο του»
16:24 26/10/2021

Ραντζέλοβιτς: Με φώναζαν «νέο Μπαπέ» μετά τον τελικό Κυπέλλου

Newsbeast.gr
Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς άκουσε τη συμβουλή του Πέδρο Μαρτίνς, όταν ο Πορτογάλος του είπε: «Λαζάρ, μπορείς να μείνεις και να παίζεις 10-15 λεπτά και μπορείς να πας κάπου δανεικός για να έχεις περισσότερο χρόνο». Αρχικά στεναχωρήθηκε. Και δεν τον κρύβει στην αποκαλυπτική του συνέντευξη στο Gazzetta. Κάνοντας μια δεύτερη σκέψη όμως, αποφάσισε να τα δώσει όλα για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ακόμα πιο δυνατός. Ο Λαζάρ από το Λεγανές της Μαδρίτης μιλά για τα παιδικά του χρόνια και το πώς οι πρωταθλητές Ελλάδας τον… έκλεψαν μέσα από χέρια του Ερυθρού Αστέρα, την ομάδα που υποστηρίζει όλη του η οικογένεια. Για να επιτευχθεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής καθοριστικό
13:10 08/10/2021

«Δελεαστική η πρόταση του Ολυμπιακού σε Μπουφόν - Μιλάει πολλές μέρες μαζί του»

filathlos.gr
«Δελεαστική η πρόταση του Ολυμπιακού σε Μπουφόν - Μιλάει πολλές μέρες μαζί του» 26/05/2021 O Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποχώρησε από τη Γιουβέντους, αλλά δεν φαίνεται ακόμα αποφασισμένος να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο λόγος που δεν συνέχισε στους «μπιανκονέρι» ο Ιταλός τερματοφύλακας είναι ότι θέλει του χρόνου να είναι σε ομάδα στην οποία θα έχει χρόνο συμμετοχής και τώρα αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα «A’ Bola», ο 43χρονος πορτιέρο βρίσκει δελεαστικές τις προτάσεις που φέρεται να έχει από τη Μπενφίκα, τη Σεβίλλη και τον Ολυμπιακό. Από τη μεριά της, η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com» κάνει λό
13:36 26/05/2021

Μπουφόν: Ο φίλος Κοβάσεβιτς και ο Ολυμπιακός

sportime.gr
Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν είναι ελεύθερος και πολλοί αναφέρουν πως τον έχει στο κάδρο ο Ολυμπιακός, βάζοντας στο κόλπο τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
12:52 26/05/2021

Κοβάσεβιτς: “Απέναντι στον Άρη το πιο σημαντικό μου γκολ στην Ελλάδα”

pressaris.gr
Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς πέτυχε 31 γκολ σε 61 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και όταν του ζητήθηκε να διαλέξει το σημαντικότερο, είπε αυτό με τον Άρη κόντρα στον τελικό του Κυπέλλου το 2008. The post Κοβάσεβιτς: “Απέναντι στον Άρη το πιο σημαντικό μου γκολ στην Ελλάδα” appeared first on PRESSARIS.
10:10 01/05/2021

Κοβάσεβιτς: «Σπουδαίο ταλέντο ο Τσούμιτς»

Gazzetta
Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκολα Τσούμιτς.
06:06 19/06/2020

Τα «μαργαριτάρια» του Κοβάσεβιτς: «Σπουδαίο ταλέντο ο Τσούμιτς

fosonline.gr
Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε για τα «μαργαριτάρια» του Ολυμπιακού Ραντζέλοβιτς, Μάρκοβιτς αλλά και Τσούμιτς.
19:29 18/06/2020

Κοβάσεβιτς: «Είχα σπουδαίους προπονητές: Αντσελότι, Λίπι, Βαλβέρδε, Τζακερόνι, Λεμονή!»

fosonline.gr
Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Akhbar AlYoum» της Αιγύπτου και μίλησε για τον Ολυμπιακό και την διαφορά του με τον ΠΑΟΚ, τον Χασάν, αλλά και τον Τάκη Λεμονή.
17:29 14/06/2020

Κοβάσεβιτς: "Δεν έχει προβλήματα ο ΠΑΟΚ, απλά ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος"

Sport24
Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε στην Αίγυπτο για τον Αχμέντ Χασάν και επεσήμανε πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει προβλήματα, είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει απλώς καλύτερη ομάδα.
16:33 14/06/2020

"Έτσι ήρθαν στον Ολυμπιακό οι Γκαλέτι - Κοβάσεβιτς"

Sport24
Ο Τάκης Λεμονής αναφέρθηκε στην απόκτηση των Λουτσιάνο Γκαλέτι και Ντάρκο Κοβάσεβιτς από τον Ολυμπιακό, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες.
22:15 31/05/2020

Κοβάσεβιτς: «Ήταν τέλεια στον Ολυμπιακό»

Gazzetta
Τα όσα έζησε στις ομάδες που αγωνίστηκε σχολίασε με δηλώσεις του στην «AS» ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς με τον Σέρβο να στέκεται στον Ολυμπιακό λέγοντας πως ήταν τέλεια στους Πειραιώτες.
03:09 28/05/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load