Έλληνας που ζει στη Σανγκάη: «Δεν μπορούσαμε να βγούμε από το διαμέρισμα για 40 ώρες γιατί είχαμε ένα κρούσμα»
08:44 - 18/04/2022
«Από την 1η Απριλίου είμαστε κλεισμένοι στο διαμέρισμα, δεν μπορούσαμε να βγούμε από το διαμέρισμα για 40 ώρες, επειδή είχαμε ένα κρούσμα, μέχρι να το απομακρύνουν» περιγράφει μιλώντας για την καραντίνα στη Σανγκάη ο Έλληνας Γιώργος Μαρκετάκης, που κατοικεί εκεί με τη σύζυγό του, με αφορμή τα αυστηρά μέτρα που επιβάλλονται για τον κορονοϊό στην οικονομική πρωτεύουσα της Κίνας. Ο κ. Μαρκετάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», εξήγησε ως προς την πολιτική που ακολουθείται από την πόλη ότι συμβαίνει επειδή «εδώ και δύο χρόνια δεν είχαμε κρούσματα και από τα 0 πήγαμε στο 25.000, είναι πολλά κρούσματα». «Το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό εδώ πέρα, ειδικά οι ηλικιωμένοι είναι ανεμβολίασ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελληνας στη Σαγκάη: «Δεν μπορούσαμε να βγούμε από το διαμέρισμα για 40 ώρες γιατί είχαμε ένα κρούσμα»
«Από την 1η Απριλίου είμαστε κλεισμένοι στο διαμέρισμα, δεν μπορούσαμε να βγούμε από το διαμέρισμα για 40 ώρες, επειδή είχαμε ένα κρούσμα, μέχρι να το απομακρύνουν», περιέγραψε μιλώντας στον ΑΝΤ1 την καραντίνα στη Σαγκάη ο Γιώργος Μαρκετάκης.
Διαβάστε το στο tanea.grΈλληνας περιγράφει την τρέλα στη Σανγκάη: Δεν βγήκαμε για 40 ώρες από το σπίτι για ένα κρούσμα
Την εμπειρία του από το αυστηρό lockdown της Σανγκάης περιέγραψε κάτοικος της πόληςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΈλληνας στην Σανγκάη: «Δεν μπορούσαμε να βγούμε από το διαμέρισμα για 40 ώρες γιατί είχαμε ένα κρούσμα»
Έλληνας που ζει και εργάζεται στη Σανγνάη τα τελευταία χρόνια, περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί.
Διαβάστε το στο tovimaΕλληνας που ζει στη Σανγκάη: Είμαστε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι από 1η Απριλίου για ένα κρούσμα
Στο σκληρό lockdown στη Σανγκάη και τις πρωτοφανείς σκηνές που εκτυλίσσονται εκεί από τις αρχές Απριλίου, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μαρκερτάκης, ένας Έλληνας που ζει στην μεγαλούπολη της Κίνας.
Διαβάστε το στο thetoc.grΗ μαρτυρία Έλληνα της Σανγκάης: «Για ένα κρούσμα δεν μπορούσαμε να βγούμε από το διαμέρισμα για 40 ώρες»
O Γιώργος Μαρκετάκης που ζει εκεί μίλησε για διαφορά κουλτούρας
Διαβάστε το στο news.gr