Κατερίνα Καινούργιου: Χαμός με τον Σπύρο Μπιμπίλα – «Εσείς με καλέσατε και θα με ακούσετε» – «Βγάλε τα νεύρα σου στους άλλους»
12:38 - 18/04/2022
Στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” βγήκε σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τη σειρά […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: Χαμός με τον Σπύρο Μπιμπίλα – «Εσείς με καλέσατε και θα με ακούσετε» – «Βγάλε τα νεύρα σου στους άλλους» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου εναντίον Μπιμπίλα: Βγάλε τα νεύρα σου αλλού
Έντονος ο εκνευρισμός στην εκπομπή «Super Κατερίνα»
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου εναντίον Μπιμπίλα: «Βγάλε τα νεύρα σου αλλού»
Έντονος ο εκνευρισμός στην εκπομπή «Super Κατερίνα»
Διαβάστε το στο Χαμός με Καινούργιου – Μπιμπίλα: «Εσείς με καλέσατε και θα με ακούσετε» – «Βγάλε τα νεύρα σου στους άλλους»
Όταν προβλήθηκε το απόσπασμα από τη σειρά με την ατάκα για τον βιαστή, ο Σπύρος Μπιμπίλας αντέδρασε. ΣΠ.ΜΠ.: Ακούστε, επειδή με φέρνετε σε δύσκολη θέση, εγώ δεν θα κάνω το δικηγόρο του χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή Κ.Κ.: Αυτό που λες με προσβάλει και με στεναχωρεί. Υπήρχε περίπτωση εγώ και οι συνεργάτες μου να σε φέρουμε εσένα σε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Καινούργιου: Χαμός με τον Σπύρο Μπιμπίλα – «Εσείς με καλέσατε και θα με ακούσετε» – «Βγάλε τα νεύρα σου στους άλλους»
Στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” βγήκε σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τη σειρά Super Mammy και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν. Όταν προβλήθηκε το απόσπασμα από τη σειρά με την ατάκα για τον βιαστή, ο Σπύρος Μπιμπίλας αντέδρασε. ΣΠ.ΜΠ.: Ακούστε, επειδή με φέρνετε σε δύσκολη θέση, εγώ δεν θα κάνω το δικηγόρο […]
Το άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Χαμός με τον Σπύρο Μπιμπίλα – «Εσείς με καλέσατε και θα με ακούσετε» – «Βγάλε τα νεύρα σου στους άλλους» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΔιαφώνησαν on air Καινούργιου – Μπιμπίλας: «Εσείς με καλέσατε και θα με ακούσετε»
Με αφορμή τις αντιδράσεις για το «Super Mammy» του Μάρκου Σεφερλή
Διαβάστε το στο news.grΚατερίνα Καινούργιου: Χαμός με τον Σπύρο Μπιμπίλα - «Εσείς με καλέσατε και θα με ακούσετε» (video)
«Βγάλε τα νεύρα σου στους άλλους»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr