Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρώην σύντροφός της αποκαλύπτει – «Της είπα να χωρίσουμε και με απειλούσε»

15:00 - 18/04/2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρώην σύντροφός της αποκαλύπτει – «Της είπα να χωρίσουμε και με απειλούσε» 18/04/2022 Μία αποκάλυψη έκανε στο πρωινό πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «εμφανίστηκε στην κηδεία μετά από 10 - 20 λεπτά. Δεν την έλεγες και κλαμένη». Αφού ανέφερε: «Με την κατηγορούμενη τα είχαμε πριν τον Μάνο. Όταν ήρθε η στιγμή να χωρίσουμε μετά από δύο μήνες… γύρισε και μου είπε «άμα χωρίσουμε θα πιάσω τον τάδε και θα του πω για σένα τα πράγματα που μου έχεις εμπιστευτεί. Και ότι τον έχεις κατηγορήσει». της λέω «Ρε Ρούλα με κοροϊδεύεις, με εκβιάζεις δηλαδή»; Μου λέει «δεν σε εκβιάζω, σε προειδοποιώ». Στη συνέχεια είπε:

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρώην σύντροφός της αποκαλύπτει – «Της είπα να χωρίσουμε και με απειλούσε»

Πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για πρώτη φορά στο Πρωινό και αποκάλυψε ότι η 33χρονη τον απειλούσε, όταν της ζήτησε να χωρίσουν. «Μετά τη σύλληψη της κατηγορούμενης μου ζήτησε συγγνώμη για ένα δημοσίευμα που είχα κάνει. Ο Μάνος τη θεωρεί ένοχη την 33χρονη και μέχρι πριν από δύο εβδομάδες, έβαζα το χέρι μου στη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)