Μητσοτάκης στους Financial Times: «Είμαστε στη διαδικασία διαφυγής από έναν φαύλο κύκλο»

11:58 - 08/01/2020

Δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη φιλοξενούνται στους Financial Times, όπου ο πρωθυπουργός αναφέρεται στις προσπάθειες της χώρας να βγει από τον κύκλο της κρίσης που την ταλαιπώρησε τα προηγούμενα χρόνια. «Είμαστε στη διαδικασία διαφυγής από έναν φαύλο κύκλο και τοποθέτησης της Ελλάδας σε έναν ενάρετο κύκλο», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης στο πλαίσιο εκτενούς δημοσιεύματος της βρετανικής […] The post Μητσοτάκης στους Financial Times: «Είμαστε στη διαδικασία διαφυγής από έναν φαύλο κύκλο» appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης στους Financial Times: «Η Ελλάδα μπαίνει σε έναν νέο ενάρετο κύκλο

Μιλώντας στο έγκυρο βρετανικό φύλλο το οποίο ασχολείται με τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, ο Πρωθυπουργός εκτίμησε ότι η χώρα μας μπορεί να καταγράψει και ρυθμούς ανάπτυξης 3% The post Μητσοτάκης στους Financial Times: «Η Ελλάδα μπαίνει σε έναν νέο ενάρετο κύκλο appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Μητσοτάκης στους FT: Η Ελλάδα αφήνει πίσω της ένα φαύλο κύκλο

Εκτενές αφιέρωμα στην ανάκαμψη και στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας δημοσιεύει η εφημερίδα «Financial Times», στο οποίο «φιλοξενούνται» και δηλώσεις…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Κυρ. Μητσοτάκης στους «Financial Times»: Η Ελλάδα αφήνει πίσω της έναν φαύλο κύκλο

«Έχουμε αφήσει πίσω μας μία δύσκολη περίοδο και νομίζω ότι οι εκλογές ουσιαστικά συμβόλισαν το τέλος μίας εποχής η οποία άρχισε με το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης το 2009. Η άποψή μου είναι ότι αυτή η κρίση διήρκεσε πολύ περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε», ανέφερε ο πρωθυπουργός μιλώντας στην εφημερίδα «Financial Times» στο πλαίσιο αφιερώματος […] Κυρ. Μητσοτάκης στους «Financial Times»: Η Ελλάδα αφήνει πίσω της έναν φαύλο κύκλο on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα αφήνει πίσω της έναν φαύλο κύκλο»

«Έχουμε αφήσει πίσω μας μία δύσκολη περίοδο και νομίζω ότι οι εκλογές ουσιαστικά συμβόλισαν το τέλος μίας εποχής η οποία άρχισε με το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης το 2009. Η άποψή μου είναι ότι αυτή η κρίση διήρκεσε πολύ περισσότερο [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας