Κυρ. Μητσοτάκης στους FT: Η Ελλάδα μπαίνει σε έναν νέο ενάρετο κύκλο
11:59 - 08/01/2020
Εκτενές δημοσίευμα για την ανάκαμψη και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας με τίτλο «η Ελληνική Οικονομία: Θα συγκρουστεί η πραγματικότητα με τη φρέσκια αισιοδοξία στην Αθήνα;» δημοσιεύει η εφημερίδα «Financial Times».
The post Κυρ. Μητσοτάκης στους FT: Η Ελλάδα μπαίνει σε έναν νέο ενάρετο κύκλο appeared first on analitis.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης στους FT : Η Ελλάδα μπαίνει σε έναν ενάρετο κύκλο
«Η Ελλάδα αφήνει πίσω της έναν φαύλο κύκλο και μπαίνει σε έναν νέο ενάρετο κύκλο», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εκτίμησε πως ο ρυθμός ανάπτυξης φέτος μπορεί να ανέλθει στο 3%
Διαβάστε το στο Κυρ. Μητσοτάκης στους FT: Η Ελλάδα μπαίνει σε έναν νέο ενάρετο κύκλο
«Έχουμε αφήσει πίσω μας μία δύσκολη περίοδο και νομίζω ότι οι εκλογές ουσιαστικά συμβόλισαν το τέλος μίας εποχής η οποία άρχισε με το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης το 2009. Η άποψή μου είναι ότι αυτή η κρίση είχε πολύ μεγαλύτερη διάρκεια από ό,τι θα έπρεπε», ανέφερε ο πρωθυπουργός μιλώντας στην εφημερίδα «Financial Times».
Διαβάστε το στο kathimerini.grΜητσοτάκης: Η Ελλάδα αφήνει πίσω της έναν φαύλο κύκλο και μπαίνει σε έναν νέο ενάρετο κύκλο
Το αφιέρωμα των «Financial Times» για την ελληνική οικονομία...
Διαβάστε το στο news.grΚυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα αφήνει πίσω της έναν φαύλο κύκλο και μπαίνει σε νέο ενάρετο
«Έχουμε αφήσει πίσω μας μία δύσκολη περίοδο και νομίζω ότι οι εκλογές ουσιαστικά συμβόλισαν το τέλος μίας εποχής η οποία άρχισε με το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης το 2009. Η άποψή μου είναι ότι αυτή η κρίση διήρκεσε πολύ περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε», ανέφερε ο πρωθυπουργός μιλώντας στην εφημερίδα «Financial Times» στο πλαίσιο αφιερώματος […]
Διαβάστε το στο politik.grΚυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα αφήνει πίσω της έναν φαύλο κύκλο και μπαίνει σε νέο ενάρετο
«Έχουμε αφήσει πίσω μας μία δύσκολη περίοδο και νομίζω ότι οι εκλογές ουσιαστικά συμβόλισαν το τέλος μίας εποχής η οποία άρχισε με το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης το 2009. Η άποψή μου είναι ότι αυτή η κρίση διήρκεσε πολύ περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε», ανέφερε ο πρωθυπουργός μιλώντας στην εφημερίδα «Financial Times» στο πλαίσιο αφιερώματος για την ελληνική οικονομία.
Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr