Έλενα Χριστοπούλου: Η casual ανοιξιάτικη εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας

17:30 - 18/04/2022

Στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Έλενα Χριστοπούλου. Η Artist Manager και δημιουργός του Eclectic Soirée ήταν ιδιαίτερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Μετακομίζει σε νέο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας

Την απόφαση να μετακομίσει πήρε η Κατερίνα Καινούργιου και φαίνεται πως είναι ενθουσιασμένη γι’ αυτή την απόφαση. Η παρουσιάστρια, γυρίζει σελίδα στη ζωή της και αφήνει πίσω της τα βόρεια προάστια και την Κηφισιά και κατεβαίνει προς το κέντρο της Αθήνας. «Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουνα. Το χρειαζόμουνα και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ. Τώρα στο ωραίο μου καινούργιο σπίτι έχει ένα πολύ ωραίο και φωτεινό μπαλκόνι και έχει και ωραία θέα. Βλέπεις στο κέντρο της Αθήνας. Το σπίτι που είμαι τώρα είναι πιο σκοτεινό και βλέπεις δρόμο και το κενό», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγες μέρες. Το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας, η Κατε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»