Κατερίνα Καινούργιου: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι
19:08 - 18/04/2022
Σε νέο σπίτι μετακομίζει η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha αποφάσισε να φύγει από τα βόρεια προάστια και να αναζητήσει μια νέα καθημερινότητα στο κέντρο της πόλης. «Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Είναι μια αλλαγή που τη χρειαζόμουν για την ψυχολογία μου πάρα πολύ. Μάλιστα έχω ένα πολύ ωραία, μεγάλο και […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Μελίνα Μακρή δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με τον πρόωρο νεογέννητο γιο της
Η τραγουδίστρια δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚατερίνα Καινούργιου: Μετακομίζει σε νέο σπίτι!
Η Κατερίνα Καινούργιου εδώ και λίγο καιρό πήρε την μεγάλη απόφαση να μετακομίσει σε ολοκαίνουργιο σπίτι.
Η παρουσιάστρια του Alpha, η οποία...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ Μελίνα Μακρή δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με τον πρόωρο νεογέννητο γιο της
Η τραγουδίστρια δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΗ Μελίνα Μακρή δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με τον πρόωρο νεογέννητο γιο της
Η τραγουδίστρια δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της.
Διαβάστε το στο mothersblog.gr