Λίβερπουλ: Εντείνει την πίεση για τον Γκάβι της Μπαρτσελόνα

23:02 - 18/04/2022

Η Λίβερπουλ θα γίνει πιο πιεστική για την απόκτηση του Γκάβι από την Μπαρτσελόνα σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα. Στα 41 εκατομμύρια λίρες η ρήτρα του 19χρονου μέσου. 

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς: «Δε νιώθω πίεση για τον τίτλο στη Βαρκελώνη»

Συνεχίζει αυτή την εβδομάδα τη χωμάτινη εκστρατεία του ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο δεύτερος σταθμός του είναι η Βαρκελώνη (ATP 500). «Νιώθω καλά, είμαι ενθουσιασμένος που είμαι στη διοργάνωση», είπε ο 23χρονος τενίστας, που πέρυσι είχε φτάσει ως τον τελικό. «Είμαι ικανοποιημένος με το παιχνίδι μου και με τους σπουδαίους αντιπάλους που είναι εδώ. Παρότι […] The post Τσιτσιπάς: «Δε νιώθω πίεση για τον τίτλο στη Βαρκελώνη» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Τσιτσιπάς: «Δε νιώθω πίεση για τον τίτλο στη Βαρκελώνη»

Τσιτσιπάς: «Δε νιώθω πίεση για τον τίτλο στη Βαρκελώνη» 19/04/2022 Συνεχίζει αυτή την εβδομάδα τη χωμάτινη εκστρατεία του ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο δεύτερος σταθμός του είναι η Βαρκελώνη (ATP 500). «Νιώθω καλά, είμαι ενθουσιασμένος που είμαι στη διοργάνωση», είπε ο 23χρονος τενίστας, που πέρυσι είχε φτάσει ως τον τελικό. «Είμαι ικανοποιημένος με το παιχνίδι μου και με τους σπουδαίους αντιπάλους που είναι εδώ. Παρότι απουσιάζει ο Ναδάλ, είναι ένα πολύ δυνατό ταμπλό». Μετά τον θρίαμβο στο Μόντε Κάρλο, ο Στεφ είναι φαβορί για τον τίτλο και στην πρωτεύουσα της Καταλονίας. «Δε νιώθω πίεση για να κερδίσω το τουρνουά φέτος. Ξέρω ότι μαζί με εμένα υπάρχουν και ά

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ