Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πάσχα στην Αλόννησο μαζί με τη σύζυγο και τη μητέρα του – Τα πλάνα έξω από το σπίτι του

12:24 - 19/04/2022

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραπέμπεται σε δίκη για κακούργημα αναφορικά με τη διαρροή To άρθρο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πάσχα στην Αλόννησο μαζί με τη σύζυγο και τη μητέρα του – Τα πλάνα έξω από το σπίτι του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στην Αλόννησο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα

Στην Αλόννησο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού. Ο παρουσιαστής, που θα βρεθεί ξανά στο εδώλιο για μια από τις υποθέσεις ανάρτησης βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφο του στο διαδίκτυο, έφυγε για την Αλόννησο τα ξημερώματα της Κυριακής, μαζί με τη σύζυγο και τη μητέρα του. Μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο, αντάλλαξε ευχές για καλό Πάσχα με τον δημοσιογράφο που τον περίμενε. Υπενθυμίζεται ότι ο 58χρονος παρουσιαστής είχε καταδικασθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για ανάλογη διαρροή «ροζ» βίντεο και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πάσχα στην Αλόννησο μαζί με τη σύζυγο και τη μητέρα του – Τα πλάνα έξω από το σπίτι του (βίντεο)

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραπέμπεται σε δίκη για κακούργημα αναφορικά με τη διαρροή βίντεο ερωτικού περιεχομένου, μετά τη μήνυση της κόρης πρώην φίλου του. Η κάμερα του Πρωινού και ο Νίκος Σεϊδαρίδης τον εντόπισε έξω από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη σύζυγό του και τη μητέρα του, τα ξημερώματα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη αντίδραση μετά τα δημοσιεύματα για την αποχώρησή της από το Mega

Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Οι επώνυμοι που έδωσαν το παρών στο αποχαιρετιστήριο πάρτι της ελληνικής αποστολής – Φωτογραφίες TLIFE

Έλλη Στάη: Θα γίνει γιαγιά για τρίτη φορά

Survivor 2024: Αποχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής – Παράτησε στη μέση τον αγώνα

Παναγιώτα Βλαντή: «Μικρή δεν είχα καλή σχέση με τον καθρέφτη, αισθανόμουν άσχμημα»

Χριστίνα Μπόμπα: Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της