Survivor: Ήρθαν τα πάνω κάτω – Οι πάντες «δίκασαν» τον Άρη Σοϊλέδη ενώ ο Μαρτίκας αποθέωσε τα κότσια του Εμμανουήλ

22:04 - 19/04/2022

Προβληματισμός επικρατεί στην Κόκκινη ομάδα του Survivor με την υποψηφιότητα προς αποχώρηση της Τζο Μαριδάκη. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία έπειτα από τον τραυματισμό της θα μείνει εκτός των στίβων μάχης για μεγάλο διάστημα, μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους υπολοίπους. «Έχουμε έρθει σε ένα παιχνίδι και δεν παίζουν δίκαια. Δεν θα κάτσω να μιλήσω;» ρώτησε η Τζο Μαριδάκη, ουσιαστικά «καρφώνοντας» την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τα όσα είπε η δευτερη στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού. «Φίλε να σου πω κάτι; Εγώ είμαι χτυπημένη. Ξέρουμε ότι θα μείνω 7 μέρες off. Αν μου φύγει η Τζο από την ομάδα τι θα κάνει, θα παίζει η Σταυρουλα και η Ναυσικά;» αναρωτήθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Τη

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας